fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria med den ene fod i DM-finalen

Randers Cimbria vinder endnu engang ude over Svendborg Rabbits, og står nu med den ene fod i DM-finalen.

Randers Cimbria - Charlie Burgess - Bonell Colas - Per Wied

Endnu en intens og lige kamp mellem to mandskaber der endnu ikke kender til sejr på hjemmebane i denne serie. Et utroligt tæt opgør og højt tempo igennem hele kampen, ender med en pauseføring til Svendborg Rabbits på 50-42.

Anden halvleg blev ligeså spændende hvor Randers Cimbria formåede at indhente Svendborgs føring og dermed gå ind i fjerde periode med blot 2 point færre end Svendborg.

Antonio Porta’s 2 point i slutningen af kampen bliver vitale for Randers, der sikrer er der bliver spillet overtid og yderligere 5 minutter’s basketball. Chris Nielsen havde et minut før regulær tid blevet fejlet ud, mens Bonell Colas tre minutter inde i overtiden også måtte tage plads på bænken da hans fik hans femte fejl.

I slutningen af overtiden brænder Will Paul ved stillingen 103-103 et skud for Svendborg, og Charlie Burgess kan med 1,4 sekunder tilbage på uret på fremragende vis afgøre kampen til Randers’s fordel og give jyderne “matchpoint” til dm-finalen. Randers vandt kampen 105-103.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Topscorer for Svendborg Rabbits blev Antonio Porta med hele 32 point. Randers havde to spillere med 20 point, nemlig Chris Nielsen og spanske Adrian Filip.

Randers skal på torsdag hjemme prøve at sikre sig finale-billetten, når Svendborg kommer på besøg igen. Der er kampstart kl. 19.00.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....