Randers Cimbria indgår stor sponsor- og tøjaftale

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Randers Cimbria har i dag indgået en stor sponsor- og tøjaftale med tøjmærket JOMA der skal levere udstyd til både den professionelle afdeling, men også klubbens amatør og ungdomsafdeling.

Randers Cimbria - Per Wied

Pressemeddelelse: Det er en helt unik aftale i dansk basketball, der i dag er indgået mellem de danske sølvvindere fra Randers Cimbria PRO, teamsport-specialisten M-Sport og tøjmærket JOMA.

Aftalen omfatter levering af Joma’s smarte beklædning til Randers Cimbrias professionelle afdeling på og udenfor banen. Aftalen tilgodeser også Randers’ amatør og ungdomsafdeling.

– JOMA har eksisteret i over 50 år og har sponsoreret basketball hold i Sydeuropa igennem mange år. Nu vil de ind i Danmark for alvor og vil sammen med teamsport-specialisten M-Sport.biz bruge Randers Cimbria som platform for at vinde indpas i basketball-verden. Det profiterer vi af med denne fine aftale, fortæller en glad Cimbria direktør Katja Jønsson.

Joma er en kvalitetsleverandør i sportsbeklædning til mange forskellige sportsgrene og er kendt for god kvalitet til fornuftige priser. Det er lækkert og holdbart tøj, som bruger nye teknologier i fremstillingen af nogle af de bedste produkter på markedet.

– Vi er stolte over og fantastisk glade for aftalen med Randers Cimbria. Det er en blåstempling af vores brand og koncept sammen med M-Sport. Vi tror, dette samarbejde vil kunne blive til stor glæde for alle parter, siger Joma’s agent i Skandinavien, Carsten Nielsen.

– Vi har i Randers Cimbria mødt en ledelse med stor passion, og overbevisning omkring klubben’s projekt og basket ligaen. Det har været meget inspirerende, og vi ser frem til nu at kunne følge dette projekt på tætteste hold, siger Carsten Nielsen.

Aftalen er kommet i stand gennem M-Sport.biz, der er både brandhouse og teamsport-specialist. M-Sport har som mål at være førstevalget i Skandinavien, når sportsklubber, store som små, og idrætsforeninger samt efterskoler og erhvervslivet skal vælge leverandør til sports-, profil og fritidstøj. M-Sport er udover at være partner til Joma blandt andet brandejer til fodbold-brandet Mitre i Skandinavien.

– Vi har oplevet M-Sport som en proaktiv, ærlig og seriøs samarbejdspartner, der leverer kvalitetstøj til favorable priser med en høj standard af personlig service til os og deres andre kunder. De har bedste referencer som partner til bl.a. FC Vestsjælland, Hobro IK eller Vejlby IK i Århus, siger Katja Jønsson.

– Aftalen er helt unik for Randers Cimbria og for en klub i den danske Basketball liga. Aftalen viser igen, at Randers Cimbria PRO er på rette vej med vores projekt og samtidig viser omverdenen, at vi via en målrettet organisatorisk indsats kan sikre lukrative aftaler på højde med både håndbold og fodbold inden for dansk basketball. Vi er meget glade for det kommende samarbejde med M-Sport og JOMA.

Aftalen betyder at Randers Cimbria PRO allerede ved opstarten til 2014/2015 sæsonen vil være fuldt påklædt af JOMA.

(Foto: Per Wied)

Se andre spændende artikler