fbpx
Connect with us

Basketligaen

Randers Cimbria henter ny amerikansk guard og fritstiller en anden

Randers Cimbria tilføjer Brandon Randolph til truppen, og skiller sig samtidig af med David Crisp og Simon Bjørneboe.

Sams Photos

Randers Cimbria har valgt at skifte ud i truppen, hvor de tilføjer amerikanske Brandon Randolph, der  tidligere på sæsonen har spillet for Maccabi Kiryat Motzkin i Isreal. I sidste sæson spillet han i den ukrainske liga, hvor det blev til 20 point, 5 rebounds og 4 assists i gennemnsnit pr kamp.

“Brandon skal gøre en forskel fra dag ét og give holdet noget ro, sætte tonen og gøre de andre bedre,” fortæller Mike Nielsen, som er forretningsfører og hovedansvarlig for spillerrekruttering i Randers Cimbria, til Randers Amtsavis.

Samtidig med tilføjelsen af Randolph, så har Randers valgt at fritstille David Crisp, der dog fortsætter for klubben, indtil han finder et nyt hold. Crisp var hentet til at være et af holdets stjerner, men det er ikke helt lykkedes for den amerikanske guard, der i sæsonen har snittet 11,2 point og 4,2 assists i Basketligaen.

Klubben har også opsagt samarbejdet med Simon Bjørnebo, der ikke har kunne spille sig på holdet efter en knæskade tidligere på sæsonen.

Kort før jul hentede Randers også Preston Bungei til holdet som afløser for Rasmus Bach. Både Bungei og Randolph skal have styr på spilletilladelser, før de kan komme i kamp. Det forventes at være styr på inden for 3-4 uger.

Randers Cimbria har indtil videre vundet 10 kampe og tabt 3 i sæsonen, og de ligger pt på en andenplads i ligaen.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen