fbpx
Connect with us

Basketligaen

Randers Cimbria henter dansker hjem fra Spanien

Randers Cimbria har hentet 25-årige Tobias Christensen til klubben. Christensen har gennem de sidste ni år spillet i udlandet.

Det kronjyske mandskab offentliggjorde forleden, at de har hentet den 25-årige dansker Tobias Christensen hjem fra et ophold i Spanien. Christensen tilbragte sidste sæson hos Opel Zavisa Alfinden i den fjerdebedste række.

Randrusianernes nyeste tilføjelse er en spiller, der har masser af erfaring fra udlandet, idet han gennem de seneste ni år har udfoldet sit talent først på college og dernæst i Irland og Spanien.

Der er altså tale om en spiller, som ikke tidligere har spillet i Basketligaen. Men det kommer han altså til i den kommende sæson, og den 202 centimeter høje dansker ser frem til at spille i den bedste danske række:

“Jeg glæder mig super meget til at vende tilbage til Danmark og prøve mig selv af, i den bedste danske række, efter at have været i udlandet i de sidste ni år. Randers præsenterede mig for et super spændende projekt og en mulighed, som jeg sportsligt ikke kunne takke nej til. Jeg ser frem til en forhåbenligt succesfuld sæson, at møde mine nye holdkammerater, samt de fantastiske fans og mennesker omkring Randers Cimbria.” siger Tobias Christensen til klubbens facebookside.

Du kan se danskerens highlights fra sidste sæson herunder:

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen