fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria giver ikke op, sejr over SISU

Randers Cimbria giver ikke op i kampen om første pladsen i ligaen efter endnu en sejr, denne gang mod SISU på hjemmebane.

SISU - Randers - Joe Benjamin - Charlie Burgess - Bonell Colas - James Hjertholm

Gæsterne fulgte pænt med Randers Cimbria indtil anden periode, hvor hjemmeholdet satte tempoet op og godt og vel sikrede sig kampen. Randers gik nemlig til pause med en 19 pointsføring og et resultat på 58-39 som gæsterne fra Gentofte aldrig rigtigt kom sig over.

Mickey Dennis, Mikael Vincents Nielsen og Philip Bo var ikke med i dag for SISU, og det kunne man altså i den grad mærke på københavnernes spil, der måske kunne have vundet hvis disse tre nøglespillere var med. Dog formår de at nedbringe Randers Cimbria’s føring efter pænt spil i tredje periode, men kun for en kort stund, da værterne igen trækker fra, og efterfølgende vinder kampen sikkert med 91-71.

Læs også: Værløse kunne ikke revanchere Bakken Bears sejr

Værd at bemærke er det at SISU rent faktisk vandt en anden kamp i opgøret, nemlig kampen under kurven, hvor københavnerne fik hele 50 rebounds ved siden af Randers Cimbrias ”blot” 36. En flot præstation når man tænker over at Randers Cimbria er ligaens førende reboundshold med 41,45 rebounds pr. kamp, imens SISU befinder sig på en fjerdeplads på denne tabel med 38,64 rebounds pr. kamp.

Med sejren holder Randers Cimbria altså stadig liv i drømmen om en første plads foran Bakken Bears der ligeledes vandt dagens opgør mod Værløse BBK, men kampe til fordel i forhold til Randers. SISU derimod ligger stadig i midten af tabellen med risiko for at tabe deres plads til Hørsholm 79ers, der med en sejr over Horsens IC i dag kan få á point med SISU.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Bonell Colas var sammen med Charlie Burgess hjemmeholdets bedste spillere med henholdvis 19 point, 9 rebounds, 4 assists, og 17 point, 8 rebounds og 4 assists.

For gæsterne var det Joe Benjamin der leverede en rigtig god præstation med 20 point og hele 17 rebounds, efterfulgt af Chris Matagrano med 19 point og 11 rebounds.

(Foto: James Hjertholm)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....