Randers Cimbria fortsætter slingrekurs – taber stort til Team FOG Næstved

Randers Cimbria fortsatte den svingende sæsonstart, da de torsdag aften måtte se sig besejret af Team FOG Næstved med 82-102.

Krisen begynder så småt at kradse i Randers Cimbria.

Torsdag led kronjyderne endnu et nederlag til et af de forventede top seks-hold, da Team FOG Næstved kom, så og sejrede i Arena Randers med cifrene 82-102.

Randers Cimbria, der i sidste sæson både vandt pokalsølv og bronze i Basketligaen, har fået en skidt start på sæson 2023/24 med fire nederlag i syv kampe. Randrusianernes eneste sejre er kommet mod Holbæk-Stenhus, BK Amager og Bears Academy, hvilket rækker til en foreløbig sjetteplads.

Forud for torsdagens opgør i Østjylland havde Team FOG Næstved endnu ikke mødt et af topholdene fra sidste sæson. Mødet med Randers Cimbria var således sydsjællændernes første store styrkeprøve, og den må man sige, at de bestod.

Team FOG Næstved kom uhyre stærkt fra land og viste tidligt i kampen stor styrke. Halvvejs inde i første periode var gæsterne allerede foran med 10-18, og hvis Næstved kunne holde dampen oppe, kunne det gå hen og blive en lang dag på kontoret for Randers Cimbria.

Efter første periode var Næstved foran med 17-29, og den føring blev blot udbygget i løbet af de næste to perioder, hvor Randers dog havde en anelse mere styr på Næstved. Anden periode sluttede 19-23, hvilket gav Næstved en pauseføring på 36-52. Randers´ anden periode var væsentlig bedre end første, men Næstved var fortsat på sejrskurs.

Dramatik og spænding udeblev

Og det fortsatte i anden halvleg. Tredje periode lignede på mange måder anden, for udeholdet endte igen med at kunne lægge yderligere fire point til deres føring. Næstveds Eric Ayala kom bragende ud til anden halvleg og scorede otte point på lige omkring to minutter.

Inden fjerde periode var Randers bagud med 20 point, 58-78, og med de tre foregående periodes forløb i frisk erindring lå der ikke just et stort Randers-comeback ude i horisonten.

Team FOG Næstved kørte sejren hjem i fjerde periode, der sluttede helt lige, 24-24.

Kampens topscorer var Randers Cimbrias MVP-kandidat Steven Green, der noterede sig for 26 point. Mads Bro Hansen scorede 18 point for Randers.

Topscorer for udeholdet var hollandske Lagio Grantsaan med 23 point. Førnævnte Eric Ayala leverede 21 point, otte rebounds og syv assists.

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.