fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria forlænger med ung dansker

Randers Cimbria har forlænget med den unge guard Mads Bro, der nu går ind til sin anden sæson i Randers Cimbria-trøjen.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

21-årige Mads Bro har styr på fremtiden.

Den danske guard, der halvvejs inde i sidste sæson forlod college i USA til fordel for Randers Cimbria, har nemlig forlænget sin kontrakt med holdet fra Kronjylland med endnu et år.

Det oplyser Randers Cimbria på sin Facebookside.

“Jeg er glad for igen at kunne tørne ud for Randers. Sidste sæson havde vi et godt sammenhold på holdet og et super kammeratskab udenfor banen,”

“Det er dog ingen hemmelighed, at sidste sæson ikke levede op til mine forventninger rent spillemæssigt, så i år er jeg også ekstra motiveret for at vise mine kvaliteter på banen i kampene,” udtaler Årets Talent i Basketligaen fra sæson 2021/22 til Randers´ Facebookside.

Endnu en sæson i Kronjylland

Sæson 2022/23 var ganske succesfuld for Randers Cimbria, der sikrede sig bronzemedaljer i Basketligaen med en sejr over Horsens IC i bronzekampen og undervejs slog adskillige klubrekorder, blandt andet at være ubesejret på hjemmebane i grundspillet og slutte grundspillet på førstepladsen for første gang nogensinde.

Dertil spillede Randers sig også i pokalfinalen, hvor de dog blev besejret af Bakken Bears.

Men som Mads Bro selv påpeger var danskerens debutsæson i Randers-trøjen ikke noget festfyrværkeri. Randers-guarden fik 11 kampe i Basketligaen for Randers med et snit på knap fem minutter per kamp. Over de 11 kampe snittede Bro 0,6 point, 0,1 rebounds og 0,3 assists per kamp, hvilket var meget atypisk karrieren indtil da.

I sin gennembrudssæson i Basketligaen snittede han 13,8 point, 2,6 rebounds og 2,4 assists per kamp for Bears Academy. Statistikkerne vidner om en spiller, der ikke just præsterede på et vanligt niveau.

Mads Bro debuterede i Basketligaen i sæson 2018/19.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.