fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria i finalen for første gang i klubbens historie

Randers Cimbria kom med torsdagens 79-71 sejr på hjemmebane i Basketligaen’s finale for første gang i klubbens historie.

Randers Cimbria - Per Wied

Et historisk resultat for jyderne, hvis bedste resultat i klubbens historie er at finde tilbage i 2008-2009 sæsonen, hvor de i kampen om tredjepladsen besejrede Team FOG Næstved. Det betyder også at Svendborg Rabbits ikke står i en finale for første gang i syv sæsoner i træk.

Kampen i det hele taget var meget tæt ligesom de resterende kampe i serien. Svendborg Rabbits går dog til pause med en føring på 34-39. Anden halvleg fik hjemmeholdet overtaget kampen, og efter deres føring cirka fire minutter inde i tredje periode så de sig aldrig tilbage.

Randers Cimbria vinder kampen med cifrene 79-71, og skriver dermed klubhistorie ved at spille sig i finalen for første gang nogensinde.

Kampens topscorer blev Svendborg’s Johnell Smith med 21 point, mens topscorer for Randers Cimbria blev Bonell Colas med 18 point.

Randers Cimbria venter nu udfaldet af den anden semifinaleserie mellem Bakken Bears og Horsens IC, for at finde deres modstander i finalen der allerede skydes i gang på torsdag. Svendborg Rabbits venter ligeledes på udfaldet af samme kamp for at finde deres modstander i kampen om bronzen.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...