fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria i finalen for første gang i klubbens historie

Randers Cimbria kom med torsdagens 79-71 sejr på hjemmebane i Basketligaen’s finale for første gang i klubbens historie.

Randers Cimbria - Per Wied

Et historisk resultat for jyderne, hvis bedste resultat i klubbens historie er at finde tilbage i 2008-2009 sæsonen, hvor de i kampen om tredjepladsen besejrede Team FOG Næstved. Det betyder også at Svendborg Rabbits ikke står i en finale for første gang i syv sæsoner i træk.

Kampen i det hele taget var meget tæt ligesom de resterende kampe i serien. Svendborg Rabbits går dog til pause med en føring på 34-39. Anden halvleg fik hjemmeholdet overtaget kampen, og efter deres føring cirka fire minutter inde i tredje periode så de sig aldrig tilbage.

Randers Cimbria vinder kampen med cifrene 79-71, og skriver dermed klubhistorie ved at spille sig i finalen for første gang nogensinde.

Kampens topscorer blev Svendborg’s Johnell Smith med 21 point, mens topscorer for Randers Cimbria blev Bonell Colas med 18 point.

Randers Cimbria venter nu udfaldet af den anden semifinaleserie mellem Bakken Bears og Horsens IC, for at finde deres modstander i finalen der allerede skydes i gang på torsdag. Svendborg Rabbits venter ligeledes på udfaldet af samme kamp for at finde deres modstander i kampen om bronzen.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Basketligaen

Der kom vigtige point i hus, da Svendborg Rabbits besejrede Værløse Blue Hawks med 88-83 i Kaninhulen i Svendborg.

Basketligaen

I et større interview med Sjællandske Nyheder har Holbæk-Stenhus´ cheftræner Matias Camino ytret sin utilfredshed om, at flere danske spillere og talenter får for...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har været sæsonens mest interessante historie i Basketligaen. Ikke nok med at de kvalificerede sig til Playoff A, har de formået...

Basketligaen

Med en sejr mod Værløse Blue Hawks lægger Randers Cimbria pres på Svendborg Rabbits, der fredag skal møde Horsens IC. Randers besejrede torsdag aften...