fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria i finalen for første gang i klubbens historie

Randers Cimbria kom med torsdagens 79-71 sejr på hjemmebane i Basketligaen’s finale for første gang i klubbens historie.

Randers Cimbria - Per Wied

Et historisk resultat for jyderne, hvis bedste resultat i klubbens historie er at finde tilbage i 2008-2009 sæsonen, hvor de i kampen om tredjepladsen besejrede Team FOG Næstved. Det betyder også at Svendborg Rabbits ikke står i en finale for første gang i syv sæsoner i træk.

Kampen i det hele taget var meget tæt ligesom de resterende kampe i serien. Svendborg Rabbits går dog til pause med en føring på 34-39. Anden halvleg fik hjemmeholdet overtaget kampen, og efter deres føring cirka fire minutter inde i tredje periode så de sig aldrig tilbage.

Randers Cimbria vinder kampen med cifrene 79-71, og skriver dermed klubhistorie ved at spille sig i finalen for første gang nogensinde.

Kampens topscorer blev Svendborg’s Johnell Smith med 21 point, mens topscorer for Randers Cimbria blev Bonell Colas med 18 point.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Randers Cimbria venter nu udfaldet af den anden semifinaleserie mellem Bakken Bears og Horsens IC, for at finde deres modstander i finalen der allerede skydes i gang på torsdag. Svendborg Rabbits venter ligeledes på udfaldet af samme kamp for at finde deres modstander i kampen om bronzen.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.