Randers booker semifinalebillet efter sejr over hårdt kæmpende Værløse

Foto: Sam's Photos
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Randers Cimbria bookede hertil aften en billet til semifinalerne efter en 99-91 sejr over Værløse Blue Hawks, der ellers længe var tæt på at lave overraskelsen.

Værløse var tæt på overraskelsen

I seriens to første kampe gav Værløse flere gange Randers store problemer, og det var endnu engang tilfældet i dag. Gæsterne fra Værløse kom blæsende ud af starthullerne og tog en hurtig 2-8 føring, inden Randers nærmest var kommet på banen. Hjemmeholdet fik dog lavet nogle justeringer, og det gav en tæt første periode.

I en første halvleg, der var fyldt med tempo og flotte highlights, lykkedes det for Randers at trække fra i anden periode, hvor Værløse havde rigtig svært ved at finde vej til pointene. Forspringet nåede op på 13 point, og det lignede, at Randers ville booke en sikker semifinaleplads.

Det unge Værløse hold gav dog ikke op, og de lykkedes med at barbere lidt af forspringet mod slutningen af første halvleg. Og i tredje periode var rollerne skiftede om, og Værløse sad på alt spillet. Især Martin Poulsen og Peter Møller løftede deres spil. Bolden blev flyttet flot rundt i angrebet og i forsvaret tvang de hele tiden Randers til svære afslutninger.

Værløse fik opbygget et forspring, der på sit højeste nåede syv point, inden Randers igen begyndte at finde deres spil. I kampens sidste periode valgte Randers’ veteranen, Chris Nielsen, så at tage kampen i egne hænder. Først to 3’ere til at bringe Randers tilbage på á point med Værløse. Efter lidt skiftende føringer var stillingen helt lige 83-83 med kun fem minutter igen.

Her trådte Randers så på speederen og gik på et 12-0 run, hvor Chris Nielsen endnu engang var hovedmanden bag med to 3’ere til. Værløse fik pyntet lidt på stillingen til sidst, men de slutter sæsonen med et 99-91 nederlag til Randers Cimbria.

Nielsen og Randolph i hopla

For Værløse Blue Hawks var Mathias Bak Christensen topscorer med 19 point. Martin Poulsen endte på 18, mens Peter Møller havde 17. Det var samtidig Susie Heede-Andersens sidste kamp i spidsen for Værløse Blue Hawks.

Chris Nielsen endte kampen med 23 point (7/8 på 3’eren), 7 rebounds og 9 assists i endnu en vanvittig præstation. Brandon Randolph fulgte trop med 22 point, 8 rebounds og 7 assists.

Randers er nu klar til semifinalen, hvor de formentlig kommer til at stå over for Horsens IC, der kan kvalificere sig med en sejr over Wolfpack i morgen.

Se andre spændende artikler