fbpx
Connect with us

Basketligaen

Rabbits henter tidligere Randers spiller

Forleden dag blev det offentliggjort, at Rabbits havde underskrevet en aftale med Djery Jean-Baptiste fra Haiti. Onsdag morgen kunne der så præsenteres endnu en tilføjelse, til den kommende trup. Der er tale om en Basketligaen kending, i form af Corey Silverström, som tørnede ud for Randers Cimbria i 2019/2020-sæsonen. Én sæson, hvor Jimmy Moore trænede Randers og Oliver Strøh spillede. Således kender de i forvejen hinanden. Silverström havde fin succes i sæsonen for Randers, hvor han snittede 14 point og 4,2 rebounds. Derfor er det ganske forståeligt, at Moore og resten af Rabbits-organisationen ønskede at hente ham til.

Den 26-årige halvamerikanske og halvarmenske guard spillede sidste sæson i Armenien for Urartu V-bet Yerevan, hvor han snittede ganske flotte 14 pts over sæsonen. Det er dermed, en veloplagt spiller som vender retur til Danmark.

Planen lyder ifølge Rabbits’ pressemeddelese på, at Silverström er hentet ind som erstatning for Sebastian Åris, hvilket betyder, at han skal fungere som startende point guard for holdet. En rolle som Jimmy Moore mener han sagtens kan bære, da han anser Silverström for at være en fantastisk person, både på og ude for banen.

”Han er komfortabel med at lede, både på banen og i omklædningsrummet. Jeg som træner kunne ikke være mere beæret over tilføjelsen af en spiller i hans kaliber.”

Det tyder på, at det har været en stor prioritet fra Moore’s side, at tilføje Silverström til den sydfynske trup.

Alt andet lige bliver det spændene, at følge Silverström i en Rabbits uniform fra den kommende sæson af. For faste Basketligaen fans, ved han er en god og underholdene spiller.

Her ses højdepunkter fra hans sæson i Randers Cimbria:

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen