fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Rabbits er fortsat ubesejret efter vigtig sejr i Næstved

Både Team FOG Næstved og Svendborg havde før torsdagens kamp i Arena Næstved, fået en solid start på sæsonen. Men det var dog Kaninerne der løb afsted med sejren på 92-102.

Foto: Robert Piil

Det blev som altid intenst og spændende da Team FOG Næstved og Svendborg Rabbits krydsede klinger torsdag aften, i Arena Næstved.

Begge hold har fået en fantastisk start på sæsonen, hvor kun hjemmeholdet havde indkasseret et enkelt nederlag før kampen. Dette var dog til Bakken Bears.

Svendborg har stadig Bakken Bears til gode, og har stadig gået sejrrigt i gennem sæsonen.

Set over hele kampen virker det til at kaninerne er et skridt længere henne end sydsjællænderne, men det var langt fra den store forskel på de to mandskaber torsdag aften.

Det lignede længe en sikker sejr til Svendborg, men et godt comeback af Næstved i fjerde periode, gjorde det lidt for spændende til sidst. Gæsterne fra Svendborg havde dog is i blodet, og fik lukket kampen til sidst.

Kampens store oplevelse var Svendborgs Tyre Gathright som stod for 25 point. Og for Næstved var det som altid Kam Williams og Babo Palo der gik forrest begge med 20 point.

Næste kamp for Svendborg er mod Bakken Bears, så her kommer den allerstørste test for kaninerne i denne sæson.

Team FOG Næstved skal på en lidt mere overkommelig opgave da Værløse Blue Hawks er modstanderen.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne