Rabbits besejrer Copenhagen efter flot tredje periode

Efter en lige første halvleg kunne Svendborg Rabbits trække fra og tage en sikker sejr over Copenhagen Basketball.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Søndag eftermiddag blev den første Basketliga-kamp i det nye år afviklet, da Copenhagen Basketball på hjemmebane tabte til Svendborg Rabbits. Sejren blev primært grundlagt på baggrund af en flot tredje periode, og så kunne favoritterne fra Rabbits rejse hjem med en 81-97 sejr i baggagen.

Lige første halvleg

Copenhagen Basketball har tidligere på sæsonen vist, at de kan spille op med de bedste i ligaen i dele af kampene. Det var endnu engang tilfældet i dag, da hjemmebaneholdet kom ud med god energi. Det var også til københavnernes fordel, at starten på kampen var præget af mange fejl og turnovers fra begge hold.

Holdene fulgtes pænt ad og med fem minutter tilbage af anden periode var de københavnske underdogs endda foran 30-29. Det fik Jimmy Moore til at kalde en timeout, og derfra var det et forandret Rabbits mandskab. Især defensivt blev der steppet op i niveau, og så kunne favoritterne trække fra.

Udviklingen fortsatte i tredje periode, hvor det lignede, at en regulær afklapsning var under opsejling. Føringen toppet på 29 point, inden hjemmeholdet igen fik gang i den.

Copenhagen sluttede kampen bedst ud af og vandt kampens sidste periode, dog uden at være tæt på et comeback. Kampen sluttede med en sejr på 81-97 til favoritterne fra Svendborg Rabbits.

Turnovers blev afgørende

Topscorer for Copenhagen Basketball blev Patrick Burke, der havde 22 point og 4 rebounds. Tyler Creammer, der lige er blevet kåret til Fullcourt Månedens Hold, spillede også en flot kamp med 11 point, 12 rebounds og 3 blocks. Copenhagen havde dog store problemer med at passe på bolden, og endte med at lave hele 24 turnovers.

Brandon Tabb blev topscorer for Rabbits med 21 point på 60% fra gulvet. Levarity havde også en god kamp i feltet med 16 point og 7 rebounds, mens Norfleet havde 15 point og 7 assists. Som hold lavede Rabbits hele 16 steals, mens Copenhagen til sammenligning havde 5.

Næste kamp for Copenhagen Basketball er næste søndag, når de skal møde Horsens på udebane. Svendborg Rabbits skal i aktion igen på torsdag, når de hjemme tager imod Team FOG Næstved.

Se andre spændende artikler