fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

QJ Peterson imponerer til NBA Summer League

Den tidligere MVP i Basketligaen QJ Peterson leverede en flot indsats, da New York Knicks slog Orlando Magic med 82-80 til NBA Summer League.

Foto: Ry-foto.dk - Per Bille

Efter en debut, hvor det blot blev til tre minutter på gulvet, fik den tidligere Bakken Bears-stjerne QJ Peterson natten til torsdag for alvor chancen til NBA Summer League, da Peterson´s New York Knicks mødte Orlando Magic.

QJ Peterson, der blev kåret som Most Valuable Player i sin eneste sæson hos Bakken, fik 23 minutter på banen mod Magic og kvitterede med 16 point, ni rebounds, fem assists og et enkelt steals.

New York Knicks slog Orlando Magic med 82-80.

Peterson og Knicks har stadig én kamp tilbage til Summer League mod Boston Celtics natten til lørdag.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Bakken Bears

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at...