fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

QJ Peterson imponerer til NBA Summer League

Den tidligere MVP i Basketligaen QJ Peterson leverede en flot indsats, da New York Knicks slog Orlando Magic med 82-80 til NBA Summer League.

Foto: Ry-foto.dk - Per Bille

Efter en debut, hvor det blot blev til tre minutter på gulvet, fik den tidligere Bakken Bears-stjerne QJ Peterson natten til torsdag for alvor chancen til NBA Summer League, da Peterson´s New York Knicks mødte Orlando Magic.

QJ Peterson, der blev kåret som Most Valuable Player i sin eneste sæson hos Bakken, fik 23 minutter på banen mod Magic og kvitterede med 16 point, ni rebounds, fem assists og et enkelt steals.

New York Knicks slog Orlando Magic med 82-80.

Peterson og Knicks har stadig én kamp tilbage til Summer League mod Boston Celtics natten til lørdag.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.