fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

QJ Peterson fik NBA Summer League-debut i nederlag

QJ Peterson fik tre minutter på banen og scorede tre point, da han natten til mandag debuterede for New York Knicks til NBA Summer League.

Foto: championsleague.basketball

Efter at have siddet på bænken i hele første kamp til årets NBA Summer League, fik den tidligere Bakken Bears-stjerne QJ Peterson natten til mandag debut for New York Knicks, da holdet mødte lokalrivalerne Brooklyn Nets.

Med lige over tre minutter tilbage af kampen, ved stillingen 72-93 til Nets, kunne den tidligere MVP i Basketligaen træde ind på banen til sine første minutter i årets NBA Summer League.

Lige knap 30 sekunder senere lavede den lynhurtige lille amerikaner sin første – og eneste – scoring i kampen med tre point fra hjørnet.

Nets slog Knicks med cifrene 80-98.

Knicks-holdet er fortsat uden sejr efter to kampe. Peterson og co. mangler at møde Orlando Magic og Boston Celtics.

I sidstnævnte kamp kommer Peterson til at stå overfor den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal, der, modsat Peterson, endnu ikke er kommet i aktion til Summer League.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.