fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Player of the Month: Troy Franklin

For første gang i sæsonen løber en Team FOG Næstved-spiller med titlen Player of the Month.

Det er ikke meget, man har set til Team FOG Næstved-spillerne, når det drejer sig om prisen Player of the Month, men i marts måned var Næstveds point guard, Troy Franklin, en særdeles fremtrædende herre.

Team FOG Næstved spillede seks kampe i marts, hvor det, bortset fra en svipser i Herlev mod Wolfpack, blev til sejre i de resterende fem. Holdet vandt fire kampe over Svendborg Rabbits, samt sikrede sig med en sejr over Bakken Bears flere sejre end nederlag mod Bjørnene i grundspillet for første gang siden 08/09-sæsonen.

Troy Franklin har, efter en sløj start på sæsonen, fundet fodfæste og været en af Team FOG Næstveds bedste spillere, senest i kvartfinaleserien mod Svendborg Rabbits, som Sydsjællænderne vandt 3-0.

“Vi stod virkelig sammen som et hold og gik ind til alle kampene med indstillingen, at hver kamp kunne være vores sidste” fortæller Troy Franklin til Fullcourt og fortsætter:

“Det er en ære at blive udnævnt til Player of the Month. Jeg arbejder altid benhårdt.”

Troy Franklin var Næstveds mest scorende spiller i tre af kampene og scorede næst flest i to ud af de sidste tre. I de seks kampe snittede han 19 point, 7.2 assist, 3.8 rebounds, 1.6 steal og en effektivitet på 21.7.

I semifinaleserien står Team FOG Næstved over for Bakken Bears, en serie Troy Franklin ser frem til.

“Jeg tror, det bliver en spændende serie. Jeg har været meget fokuseret på at være mentalt klar til kampene, og så har jeg brugt en del tid i hallen og taget en masse skud.”

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den kronjyske klub har valgt at stoppe samarbejdet med deres træner, Martin Knezevic, der kom til klubben i sommers.

Basketligaen

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne Skyler Flatten har efter en katastrofal start hos PAOK BC fundet ny klub. Fremover skal Flatten tørne ud for et...

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...