fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Player of the Month i Basketligaen: Reginald Kissoonlal

Sæsonens anden udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for november er Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal.

Foto: Robert Crawford - RWC Productions

Sidste måneds Player of the Month i Basketligaen, Khalil Ahmad, fortsatte det høje niveau i november-måned. Det var dog ikke nok til at vinde prisen back-to-back, for der var én spiller, der spillede en fortræffelig måned og stjal overskrifterne. Her er der naturligvis tale om Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal, der har leveret basketball fra øverste hylde gennem den seneste måned.

Den seneste måneds spil fra Kissoonlal er muligvis det bedste, man har set fra ham i hans knap halvanden sæson i Basketligaen hos det kronjyske mandskab, og hvis han kan formå at fortsætte det imponerende spil, kan Khalil Ahmad, der i skrivende stund formentlig er favorit til at løbe med Most Valuable Player-prisen, se frem til en hård duel med den langlemmede Randers-spiller, der for alvor har meldt sig ind i MVP-kampen.

“Jeg har det rigtig godt hos Randers”

Derfor er den tårnhøje jamaicaner blevet kåret som Player of the Month for november. En pris, som han er stolt af at modtage:

“Det er fantastisk at blive hædret som Player of the Month. Det har hjulpet mig med at sætte nye forventninger til mig selv. Jeg har det rigtig godt her hos Randers. Jeg tror på, at vi i år har en tættere, sammentømret familie, og alle er fokuseret på holdets succes og ikke deres egen,” siger Reginald Kissoonlal til Fullcourt.dk.

“Jeg vil gerne takke trænerstaben. Jeg vil også gerne takke mine holdkammerater, som jeg er kommet meget tættere på, og vi trives sammen.” fortæller han.

Reginald Kissoonlal tog del i fire kampe i november, hvor han snittede flotte 25,3 points, 10,5 rebounds og 3,3 blocks per kamp. Randers Cimbria-stjernen stod dertil for månedens bedste præstation. Mod Bears Academy, hvor Randers sejrede overlegent,  lavede Kissoonlal 34 point (career high i Basketligaen), 17 rebounds, 5 blocks og 4 assists. 27 af de 34 point kom fra bag trepointslinjen – noget man sjældent ser i Basketligaen og endnu sjældnere af en spiller, der måler 211 centimeter.

Randers og Kissoonlal gik gennem november med tre sejre og et enkelt nederlag.

Randers Cimbria spiller deres næste kamp den 7. december hjemme mod Team FOG Næstved.

Player of the Month er udpeget efter en afstemning på vores Basketligaen-redaktion. 

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var lagt op til en yderst spændende kamp i Nørrebrohallen lørdag eftermiddag, da theView Copenhagen tog imod Bears Academy. Det stod hurtigt klart,...

Basketligaen

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt...

Basketligaen

Gage Davis, der i sidste sæson spillede for Horsens IC, har fundet sig en ny arbejdsgiver i Italien. Amerikaneren har skrevet under med Pistoia,...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks revancherede sig, da de torsdag aften fik besøg af BMS Herlev. Hawks vandt med 103-87.

Bakken Bears

Er du i tvivl om, hvem der er semifinaleklar? Find ud af det lige her.

Basketligaen

Team FOG Næstved havde indtil i dag to ledige pladser på deres holdkort, men den ene af de pladser er nu blevet besat. Næstved...