fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Player of the Month i Basketligaen: Reginald Kissoonlal

Sæsonens anden udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for november er Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal.

Foto: Robert Crawford - RWC Productions

Sidste måneds Player of the Month i Basketligaen, Khalil Ahmad, fortsatte det høje niveau i november-måned. Det var dog ikke nok til at vinde prisen back-to-back, for der var én spiller, der spillede en fortræffelig måned og stjal overskrifterne. Her er der naturligvis tale om Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal, der har leveret basketball fra øverste hylde gennem den seneste måned.

Den seneste måneds spil fra Kissoonlal er muligvis det bedste, man har set fra ham i hans knap halvanden sæson i Basketligaen hos det kronjyske mandskab, og hvis han kan formå at fortsætte det imponerende spil, kan Khalil Ahmad, der i skrivende stund formentlig er favorit til at løbe med Most Valuable Player-prisen, se frem til en hård duel med den langlemmede Randers-spiller, der for alvor har meldt sig ind i MVP-kampen.

“Jeg har det rigtig godt hos Randers”

Derfor er den tårnhøje jamaicaner blevet kåret som Player of the Month for november. En pris, som han er stolt af at modtage:

“Det er fantastisk at blive hædret som Player of the Month. Det har hjulpet mig med at sætte nye forventninger til mig selv. Jeg har det rigtig godt her hos Randers. Jeg tror på, at vi i år har en tættere, sammentømret familie, og alle er fokuseret på holdets succes og ikke deres egen,” siger Reginald Kissoonlal til Fullcourt.dk.

“Jeg vil gerne takke trænerstaben. Jeg vil også gerne takke mine holdkammerater, som jeg er kommet meget tættere på, og vi trives sammen.” fortæller han.

Reginald Kissoonlal tog del i fire kampe i november, hvor han snittede flotte 25,3 points, 10,5 rebounds og 3,3 blocks per kamp. Randers Cimbria-stjernen stod dertil for månedens bedste præstation. Mod Bears Academy, hvor Randers sejrede overlegent,  lavede Kissoonlal 34 point (career high i Basketligaen), 17 rebounds, 5 blocks og 4 assists. 27 af de 34 point kom fra bag trepointslinjen – noget man sjældent ser i Basketligaen og endnu sjældnere af en spiller, der måler 211 centimeter.

Randers og Kissoonlal gik gennem november med tre sejre og et enkelt nederlag.

Randers Cimbria spiller deres næste kamp den 7. december hjemme mod Team FOG Næstved.

Player of the Month er udpeget efter en afstemning på vores Basketligaen-redaktion. 

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved har indgået en aftale med 18-årige Lukas Christensen, der er klar til endnu en sæson i Næstved-trøjen.

Basketligaen

BK Amager har forlænget aftalen med amerikanske Pat Ryan, der er klar til endnu en sæson som cheftræner for BK Amager.

Basketligaen

BK Amager har hentet 27-årige Isaiah Burnett, der senest spillede i Holland.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har hentet Patrick Renane til klubben. Renane spillede senest i USA.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Basketligaen

Horsens IC har fredag offentliggjort tilføjelsen af 19-årige Elias Nørgaard, der kommer til HIC efter to år på high school i USA.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks oplyser på Facebook, at de har forlænget aftalerne med Karl Boje Formann og Mikke Hauge.

Bakken Bears

Ryan Evans forlader Bakken Bears efter seks sæsoner, oplyser aarhusianerne på Facebook.