fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Player of the Month i Basketligaen: Reginald Kissoonlal

Sæsonens anden udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for november er Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal.

Foto: Robert Crawford - RWC Productions

Sidste måneds Player of the Month i Basketligaen, Khalil Ahmad, fortsatte det høje niveau i november-måned. Det var dog ikke nok til at vinde prisen back-to-back, for der var én spiller, der spillede en fortræffelig måned og stjal overskrifterne. Her er der naturligvis tale om Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal, der har leveret basketball fra øverste hylde gennem den seneste måned.

Den seneste måneds spil fra Kissoonlal er muligvis det bedste, man har set fra ham i hans knap halvanden sæson i Basketligaen hos det kronjyske mandskab, og hvis han kan formå at fortsætte det imponerende spil, kan Khalil Ahmad, der i skrivende stund formentlig er favorit til at løbe med Most Valuable Player-prisen, se frem til en hård duel med den langlemmede Randers-spiller, der for alvor har meldt sig ind i MVP-kampen.

“Jeg har det rigtig godt hos Randers”

Derfor er den tårnhøje jamaicaner blevet kåret som Player of the Month for november. En pris, som han er stolt af at modtage:

“Det er fantastisk at blive hædret som Player of the Month. Det har hjulpet mig med at sætte nye forventninger til mig selv. Jeg har det rigtig godt her hos Randers. Jeg tror på, at vi i år har en tættere, sammentømret familie, og alle er fokuseret på holdets succes og ikke deres egen,” siger Reginald Kissoonlal til Fullcourt.dk.

“Jeg vil gerne takke trænerstaben. Jeg vil også gerne takke mine holdkammerater, som jeg er kommet meget tættere på, og vi trives sammen.” fortæller han.

Reginald Kissoonlal tog del i fire kampe i november, hvor han snittede flotte 25,3 points, 10,5 rebounds og 3,3 blocks per kamp. Randers Cimbria-stjernen stod dertil for månedens bedste præstation. Mod Bears Academy, hvor Randers sejrede overlegent,  lavede Kissoonlal 34 point (career high i Basketligaen), 17 rebounds, 5 blocks og 4 assists. 27 af de 34 point kom fra bag trepointslinjen – noget man sjældent ser i Basketligaen og endnu sjældnere af en spiller, der måler 211 centimeter.

Randers og Kissoonlal gik gennem november med tre sejre og et enkelt nederlag.

Randers Cimbria spiller deres næste kamp den 7. december hjemme mod Team FOG Næstved.

Player of the Month er udpeget efter en afstemning på vores Basketligaen-redaktion. 

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.