fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Plannthin: Svært at holde styr på Bonell

Randers Cimbria gæstede Svendborg 2. påskedag i en godt fyldt idrætshal med 810 tilskuere. Det gjaldt kampen om det afgørende stik i kampen om en finaleplads. Begge hold kom godt fra start med et højt tempo, som er kendetegnet disse to mandskaber, med en periodestilling på 23-23 efter de første 10 minutter. I anden quarter var det en meget velspillende Mike Nielsen som holdte liv i nordjyderne.

Man kan ikke komme udenom Bonell Colas med sit utrolig velfungerende spil. Han formår at hente utrolig mange rebounds, 8 fra den offensive vinkel og 13 forsvarsrebounds. Det var en kamp hvor Svendborg blev totalt out-reboundet 45-28. Her var Bonell den store synder. Greg Washington og til dels Jakob Hansen havde problemer med at få blokket ham ud.

Mikkel Plannthin og Adama Darboe holder Rabbits inde i kampen med konstant velspillende spil. I sidste ende får Rabbits trukket det længste strå og vinder 87-83. Fullcourt fangede Mikkel Plannthin efter kampen.

Det var en kamp med mange runs frem og tilbage, og jeg synes at de viste hvor hurtigt Randers kan lave points, og komme tilbage i kampen. Randers var dominerende i reboundspillet, og specielt Bonell havde vi svært ved at få styr på.

Hvor så du så Randers’ slutplacering henne i starten af sæsonen?

Jamen inden Chris Nielsen og Bonell spillede så jeg dem som et at de lavere rangerende hold, men det er klart med 2 så gode spillere og en god stamme af spillere som har spillet sammen i længere tid at de har en rigtig godt hold. Og hvis du tidligere på sæsonen havde haft alle brikkerne på plads kunne de godt have endt højere.

Skal i frygte Randers de kommende sæsoner?

Jeg tror nøglen er om de kan holde på deres spillere, hvis de kan holde på deres stamme, så tror jeg bestemt at de bliver et rigtig solidt hold de næste par sæsoner.

Hvad skal der til før i vinder torsdag?

Jeg tror nøglen bliver at vi kommer ud med en masse energi, og forhåbentlig kan vi få fat en i masse 50/50 bolde som jeg synes de har været gode til, og så skal vi være bedre i reboundspillet. Det vil jeg sige er nøglerne til på torsdag.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...