fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Philip Hertz er optimistisk forud for slutspillet

Philip Hertz er vendt tilbage til Næstved efter et udlandsvisit til Israel, med ét klart mål. Han vil bringe Næstved til finalerne. Trods svingende præstationer i det netop overstået grundspil, tror han stadig på, at de har, hvad der skal til.

Foto: Boba Keseric

For Team FOG Næstved sluttede grundspillet mandag aften i Amagerhallen. En grundspilsæson, der må anses som værende noget under niveau i forhold til forventningerne man havde til dem. Det skal trods alt også nævnes, at denne sæson har været tættere end sjældent set før. Man har dog igennem det meste af sæsonen anset Næstved, for det svageste mandskab af de fem Pro A-hold.

Mange af deres kampe har i denne sæson været ufatteligt tætte, hvor det har været små marginaler, der har gjort at Næstved ikke har trukket sig sejrrigt ud af kampene. Kun fire gange, har de vundet mod de andre Pro A-hold, og spørgsmålet er, om de har, hvad der skal til, når slutspillet går i gang i næste uge.

Vi har fanget Næstved-anfører Philip Hertz til en snak omkring holdets præstation i grundspillet, og hvordan han ser holdets muligheder forud for slutspillet

Næstved-anføreren ser plads til forbedringer før slutspillet

Den rutinerede Næstved-mand, som er i gang med sin sjette sæson i Næstved, er da heller ikke synderligt begejstret over holdets præstation i dette års grundspil.

”Det er ikke tilfredsstillende at slutte på femtepladsen, hverken som hold eller personligt. Vi har en masse ting, vi skal arbejde på og har mange kampe, hvor vi spiller rigtigt tæt med Randers, Horsens og Svendborg, så i sidste ende er det de små marginaler, som får betydning,” siger Phillip Hertz.

En anfører, som ikke er tilfreds med holdets præstation i denne sæson, men ser dog også mulighederne for en forbedring. Han mener, at holdet ofte har problemer med at holde kadencen igennem en hel kamp.

”I sidste ende kommer det til at have betydning, om vi vil spille hårdt og intenst i 40 minutter, eller kun 30. Vælger vi 30 minutter bliver det hurtig sommerferie, hvis vi i stedet følger vores game plan igennem alle 40 minutter, så bliver det mere end en kvartfinale.”

Annonce. Scroll for at læse videre.

En kvartfinale-serie, hvor de står overfor Svendborg Rabbits, som har hjemmebanefordelen grundet deres fjerdeplads i tabellen. En runde, hvor de små marginaler meget nemt, kan gå hen og få en stor betydning. 3-1 står den indbyrdes i denne sæson til kaninerne fra Sydfyn, men kun 12 point skiller holdene samlet set over de fire kampe.

Til spørgsmålet om, hvordan han ser chancen for at Næstved kan avancere til semifinalerne svarer Phillip Hertz således:

”Svendborg er rigtig struktureret og følger deres game plan i 40 minutter, så det er fuldstændigt modsat os. Vi har noget arbejde, og vi har en uge til det, så vi må arbejde, så godt vi kan, forud for de kampe. Men om det havde været Randers eller Svendborg er jeg sådan set ligeglad med, det er sjovt uanset hvad”

Philip Hertz ser positivt på tingene forud for første runde. Troen på, at han og resten af holdet kan ende i en mulig finaleserie anser han bestemt heller ikke som umulig.

”Jeg spiller ikke basket for at tabe, så jeg synes vores chancer ser fine ud. Jeg går ind til, hver kamp for at vinde. Vi vil gerne have den her kamp overstået (refereres til mandagens kamp mod BK Amager), så vi kan have fuldt fokus på Svendborg. Det er nu det sjove sker, og så det en kamp af gangen, og så tager vi den derfra,” fortæller Næstved-anføreren afsluttende.

Første kamp mod Svendborg Rabbits spilles i Kaninhulen mandag d. 5. April, i hvad de fleste vil betegne som den mest spændende af de fire kvartfinale-serier.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved hev fredag aften en sikker sejr med hjem fra København, da holdet mødte theView Copenhagen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits virker ustoppelige i denne sæson, og det lykkedes ikke Randers Cimbria at stoppe kaninerne. Kampen mellem de to mandskaber endte med en...

Bakken Bears

Efter en 14 lang karriere som professionel basketspiller valgte Mikkel Plannthin i en alder af 32 år at indstille karrieren, forud for den netop...

Basketligaen

Svendborg Rabbits slog TheView Copenhagen med 74-97 og hentede dermed sæsonens trejde sejr. Nu har de seks point efter de tre første kampe.

Basketligaen

Alioune Tew skifter til Horsens IC. Det har klubben meldt ud på deres facebookside.

Bakken Bears

Bakken Bears tog lørdag eftermiddag sæsonens tredje sejr. På hjemmebane slog de forsvarende danske mestre BMS Herlev med 106-69.

Bakken Bears

Bakken Bears hentede deres tredje sejr i sæson, da de slog holdet, som også har hjemmebane i Vejlby Risskov hallen, Bears Academy, med 19...

Basketligaen

Fredag aften sejrede theView Copenhagen for første gang i sæsonen med cifrene 83-62. Imidlertid har BK Amager endnu til gode at smage sejren sødme.