Overraskelsen udeblev: Holbæk-Stenhus fortsat uden sejr

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Den første sejr til nyoprykkede Holbæk-Stenhus lader vente på sig.

Det kan man konstatere, efter de første ti spillerunder af Basketligaen, hvor Holbæk-Stenhus endnu har til gode at smage sejrens sødme.

Søndag eftermiddag måtte det unge mandskab fra Holbæk indkassere sit tiende nederlag i sæsonen, da Værløse Blue Hawks kom afsted med en 75-85 sejr i Holbæk Sportsby foran omtrent 150 tilskuere.

Hjemmeholdet fra Holbæk fik ellers en god start på opgøret og var foran med seks point, 17-11, efter første periode, men derefter tog Værløse Blue Hawks så småt over.

Efter en god anden periode havde Værløse Blue Hawks bragt sig foran med 28-33, da de to hold gik til pause. Knap to minutter inden i perioden måtte Værløses Simon Schwartz forlade kampen med en skade, da han vrikkede hårdt om på sin ankel. Efter kampen skrev Værløse Blue Hawks på sin Facebookside, at Schwartz måtte køres på hospitalet med sin skade.

Værløse fortsatte tendensen i tredje periode, og derfor havde værterne fra Holbæk 12 point at hente i løbet af fjerde periode. Stillingen efter tre perioder var 46-58.

Holbæk gav comeback et skud – og formåede tilmed at vinde perioden, men det var desværre for hjemmeholdet ikke nok til sejr.

Dermed tabte Holbæk-Stenhus nok engang i Basketligaen.

Kampens topscorer var Værløses Mikkel Hauge, der i fremragende form for tiden. Hauge scorede 32 point. Holbæks mest scorende var Rasmus Blak Møller med 20 point.

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Den tidligere danske landsholdsspiller Peter Møller har besluttet at stoppe sin karriere som aktiv basketballspiller i en alder af 30 år.

Svendborg Rabbits har skrevet under med den amerikanske college-spiller Malik Miller.

Sharif Barfi og Randers Cimbria har forlænget samarbejdet, så det nu løber frem til næste sommer.

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Bears Academy har forlænget aftalen med deres kaptajn, Malthe Bjerregaard.

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Olamide Pedersen til klubben. Den danske forward kommer til klubben fra et ophold i Tyskland.

Randers Cimbria har forlænget aftalen med Gustav Rønneholt med endnu en sæson.