fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Overraskelsen udeblev: Holbæk-Stenhus fortsat uden sejr

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Den første sejr til nyoprykkede Holbæk-Stenhus lader vente på sig.

Det kan man konstatere, efter de første ti spillerunder af Basketligaen, hvor Holbæk-Stenhus endnu har til gode at smage sejrens sødme.

Søndag eftermiddag måtte det unge mandskab fra Holbæk indkassere sit tiende nederlag i sæsonen, da Værløse Blue Hawks kom afsted med en 75-85 sejr i Holbæk Sportsby foran omtrent 150 tilskuere.

Hjemmeholdet fra Holbæk fik ellers en god start på opgøret og var foran med seks point, 17-11, efter første periode, men derefter tog Værløse Blue Hawks så småt over.

Efter en god anden periode havde Værløse Blue Hawks bragt sig foran med 28-33, da de to hold gik til pause. Knap to minutter inden i perioden måtte Værløses Simon Schwartz forlade kampen med en skade, da han vrikkede hårdt om på sin ankel. Efter kampen skrev Værløse Blue Hawks på sin Facebookside, at Schwartz måtte køres på hospitalet med sin skade.

Værløse fortsatte tendensen i tredje periode, og derfor havde værterne fra Holbæk 12 point at hente i løbet af fjerde periode. Stillingen efter tre perioder var 46-58.

Holbæk gav comeback et skud – og formåede tilmed at vinde perioden, men det var desværre for hjemmeholdet ikke nok til sejr.

Dermed tabte Holbæk-Stenhus nok engang i Basketligaen.

Kampens topscorer var Værløses Mikkel Hauge, der i fremragende form for tiden. Hauge scorede 32 point. Holbæks mest scorende var Rasmus Blak Møller med 20 point.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Jan Hricko er fortid som assistenttræner for Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

Basketballmediet Eurobasket.com har uddelt en række sæsonpriser for Basketligaen. Se dem alle lige her.

Bakken Bears

Næste sæson kommer igen til at byde på ENBL-deltagelse for Bakken Bears, der dermed vil forsøge at forsvare den europæiske titel fra den netop...

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.