fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Overraskelsen udeblev: Holbæk-Stenhus fortsat uden sejr

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Den første sejr til nyoprykkede Holbæk-Stenhus lader vente på sig.

Det kan man konstatere, efter de første ti spillerunder af Basketligaen, hvor Holbæk-Stenhus endnu har til gode at smage sejrens sødme.

Søndag eftermiddag måtte det unge mandskab fra Holbæk indkassere sit tiende nederlag i sæsonen, da Værløse Blue Hawks kom afsted med en 75-85 sejr i Holbæk Sportsby foran omtrent 150 tilskuere.

Hjemmeholdet fra Holbæk fik ellers en god start på opgøret og var foran med seks point, 17-11, efter første periode, men derefter tog Værløse Blue Hawks så småt over.

Efter en god anden periode havde Værløse Blue Hawks bragt sig foran med 28-33, da de to hold gik til pause. Knap to minutter inden i perioden måtte Værløses Simon Schwartz forlade kampen med en skade, da han vrikkede hårdt om på sin ankel. Efter kampen skrev Værløse Blue Hawks på sin Facebookside, at Schwartz måtte køres på hospitalet med sin skade.

Værløse fortsatte tendensen i tredje periode, og derfor havde værterne fra Holbæk 12 point at hente i løbet af fjerde periode. Stillingen efter tre perioder var 46-58.

Holbæk gav comeback et skud – og formåede tilmed at vinde perioden, men det var desværre for hjemmeholdet ikke nok til sejr.

Dermed tabte Holbæk-Stenhus nok engang i Basketligaen.

Kampens topscorer var Værløses Mikkel Hauge, der i fremragende form for tiden. Hauge scorede 32 point. Holbæks mest scorende var Rasmus Blak Møller med 20 point.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Basketligaen

Søndag kunne Horsens IC præsentere deres nye guard på deres Facebookside. Den 24-årige guard, Christian Keeling, kommer til Horsens efter en enkelt kamp i...

Basketligaen

Horsens IC snuppede endnu en sejr i denne sæson. Denne gang besejrede de Værløse, som nu kan vende tilbage til sjælland uden point. Kampen...