fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Overlegne Bakken Bears ydmyger BC Copenhagen

BC Copenhagen fik ikke et ben til jorden, da Bakken Bears fredag aften gæstede Nørrebrohallen. Bears sejrede med hele 68-118.

Foto: championsleague.basketball

Der var ingen slinger i valsen, da Bakken Bears fredag aften gav BC Copenhagen en gedigen afklapsning på 68-118 foran en fyldt Nørrebrohallen.

Nederlaget på 50 point er det største i Basketligaen i denne sæson. I starten af oktober besejrede Bears Holbæk med 49 point, så det er nu Copenhagen, der er indehaver af denne knap så fede rekord.

Copenhagen var uden Nathan Scott, Frederic Filsoof og Andy Ramirez. Tilsvarende var Bakken Bears uden Darko Jukic og Kylor Kelley.

Bjørnene har yderst overraskende tabt to kampe ud af deres første fem kampe i Basketligaen, men i fredagens kamp mod BC Copenhagen var der intet overladt til tilfældighederne.

De forsvarende danske mestre har hidtil tabt mod Værløse Blue Hawks og BMS Herlev, men Nørrebroholdet formåede ikke at følge i fodsporene på deres konkurrenter.

Bears kom stærkt ud af starthullerne og så sig hurtigt foran med 5-0 efter scoringer af Ryan Evans og Michel Diouf, og herfra stod der Bakken Bears på noget nær alt.

Bakken var i fuld kontrol og var i pausen foran med 32-51. Undervejs i anden periode havde Copenhagen vist lovende takter og havde faktisk skåret Bakken-forspringet ned til ti point, men aarhusianerne sluttede første halvleg godt af.

Ydmygelsen blev total

Slemt blev til værre for hjemmeholdet i tredje periode. Bakken Bears kom ud til anden halvleg som lyn og torden og fik inden for få minutter slukket håbet om et comeback for hovedstadsholdet. Efter fem minutter af tredje periode var stillingen 36-70, og så var kampen så godt som afgjort.

Bakken Bears kørte på, men Copenhagen fik aldrig sat en stopper for blødningen.

Derfor kunne udeholdet tage hjem til Smilets By med en 68-118 sejr, hvilket er sæsonens største ydmygelse hidtil.

Kampens topscorer var Copenhagen´s Sharif Barfi med 24 point. Barfi spillede en flot kamp og var et lyspunkt i Copenhagen´s store nederlag. Durell Vinson leverede en double-double i vanlig vis med 12 point og ti rebounds.

Næstmest scorende var gæsternes Elijah Childs med 23 point. Michel Diouf scorede 22 point. Bakken Bears-kaptajnen Morten Sahlertz  scorede 18 point.

BC Copenhagen sluttede kampen med svimlende 31 turnovers. Til sammenligning smed Bakken bolden væk ti gange.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...