fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Optakt til Basketligaens kvartfinale mellem Randers Cimbria og SISU

Randers Cimbria har i denne sæson vist alt og alle at de kan lege med de store drenge. Men de har også vist at det meget hurtigt kan gå den anden vej, og især i den sidste del af sæsonen.

Mikael Vincents - Bonell Colas - James Hjertholm

Javist har Chris Nielsen, Charlie Burgess og Bonell Colas været plaget af skader, og dette har gjort at kronjyderne har haft nogle mindre gode kampe, men er disse profiler klar til kamp, kan Randers Cimbria dog til enhver tid slå samtlige hold i ligaen hvis de rammer niveauet. Det er nemlig den vindende faktor, at holde niveauet.

SISU har omvendt haft en okay sæson, men har ikke rigtigt formået at toppe i alle deres kampe. Deres fulde potentiale har de vist i flere omgange, dels i deres sejre over Horsens IC, men også over netop Randers Cimbria en enkelt gang på hjemmebane. Københavnerne har også været plaget af mange skader i denne sæson, men er de fuldtallige kan de sagtens drille Randers.

Københavnerne har vundet en enkelt kamp, imens det er blevet til to sejre til Randers Cimbria i deres indbyrdes kampe i denne sæson. Kronjydernes favoritrolle skal altså bibeholdes ved at de holder niveauet fra første minut og serien ud, hvis de som forventet skal nå semifinalen. Dette har de nemlig ikke formået at gøre i denne halvsæson hvor de som konsekvens mistede deres anden plads i grundspillet til Svendborg Rabbits.

Med hjemmebanefordelen på Randers Cimbrias side, må man dog endnu en gang understrege at de er favoritter når de to hold går i kamp i første kamp her til aften.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Læs optakter til de andre kampe ved at klikke her.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.