fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Oprykkerne siger farvel til tre spillere

Når man rykker en række op, som Falcons herrehold gør i den kommende sæson sættes der altid større krav til spillere, trænere og organisation. Dette kan også betyde at ikke alle har den fornødne tid som skal bruges, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Dette er tilfældet for 3 af sidste år spillere, da vi desværre må undvære Daniel Bang, Jörg Rottgards og Thomas Holm-Hansen på Basketliga holdet.

Læs også: Falcon henter landsholdsspiller

Vi er meget kede af at skulle undvære dem – både pga. af deres spil og deres hårde arbejde, men også fordi deres meneskelige egenskaber. Derfor er vi da også glade for at Jörg og Thomas vil forblive i klubben og spille på Falcons 2. hold i 2. division øst.

Daniel har haft rygproblemmer i de sidste 2 år og har taget den svære beslutning at stoppe med basketball på topniveau.

Vi håber at dette kun er kortvarigt og vi snart ser daniel tilbage i Büllen.

Afslutter klubben med at skrive i pressemeddelelsen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

(Foto: Robert Dines Rasch)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.