fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Olympisk bronzevinder fra Argentina til Svendborg

Svendborg Rabbits har til stor begejstring og overraskelse hentet en international klassespiller fra Argentina der erfaring fra flere store ligaer, samt en olympisk bronzemedalje med Argentina.

Svendborg Rabbits melder i dag ud at klubben har skrevet kontrakt med den 30-årige argentinskfødte point guard, Antonio Porta, for resten af sæsonen.

Antonoi vandt olympisk bronze med Argentina tilbage i 2008 i Beijing. Antonio kommer til Svendborg efter at have løst sig fra sin kontrakt i Valladolid i den bedste spanske række ACB. Antonio havde et snit på 18,5 min, 5,5 points og 1,5 ass. pr. kamp for Blancos de Rueda Valladolid fra ACB.

Derudover har han også erfaring fra den bedste russiske liga. Hans mange år i Italien gør også at Antonio har dobbelt statsborgerskab med Italien som andet hjemland. Tiden i Italien kastede også 9 kampe i Euroleague ( Champions league i basketball ) af sig.

Svendborg Rabbits har tidligere haft problemer med økonomien, og en spiller af Antonios kaliber kan kun betyde en relativ stor pris for at få spilleren til klubben. Klubben udtaler dog at der ikke er nogen grundt til bekymring, da der er handlet på fornuftigt vis ved at flere sponsorer er gået sammen for at hente den dygtige spiller til klubben.

– Vi har og vil fortsat have en bæredygtig og sund økonomi. Kontrakten med Porta er blevet mulig via ekstraordinære bidrag fra en række sponsorer, siger Rabbits-direktør Troels Mortensen til Sport Fyn.

Med Antonio Porta på plads i Svendborg er der meget vel et helt nyt Svendborg hold, vi kommer til at se når argentineren endeligt får sin debut på banen.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...