fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Olympisk bronzevinder fra Argentina til Svendborg

Svendborg Rabbits har til stor begejstring og overraskelse hentet en international klassespiller fra Argentina der erfaring fra flere store ligaer, samt en olympisk bronzemedalje med Argentina.

Svendborg Rabbits melder i dag ud at klubben har skrevet kontrakt med den 30-årige argentinskfødte point guard, Antonio Porta, for resten af sæsonen.

Antonoi vandt olympisk bronze med Argentina tilbage i 2008 i Beijing. Antonio kommer til Svendborg efter at have løst sig fra sin kontrakt i Valladolid i den bedste spanske række ACB. Antonio havde et snit på 18,5 min, 5,5 points og 1,5 ass. pr. kamp for Blancos de Rueda Valladolid fra ACB.

Derudover har han også erfaring fra den bedste russiske liga. Hans mange år i Italien gør også at Antonio har dobbelt statsborgerskab med Italien som andet hjemland. Tiden i Italien kastede også 9 kampe i Euroleague ( Champions league i basketball ) af sig.

Svendborg Rabbits har tidligere haft problemer med økonomien, og en spiller af Antonios kaliber kan kun betyde en relativ stor pris for at få spilleren til klubben. Klubben udtaler dog at der ikke er nogen grundt til bekymring, da der er handlet på fornuftigt vis ved at flere sponsorer er gået sammen for at hente den dygtige spiller til klubben.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Vi har og vil fortsat have en bæredygtig og sund økonomi. Kontrakten med Porta er blevet mulig via ekstraordinære bidrag fra en række sponsorer, siger Rabbits-direktør Troels Mortensen til Sport Fyn.

Med Antonio Porta på plads i Svendborg er der meget vel et helt nyt Svendborg hold, vi kommer til at se når argentineren endeligt får sin debut på banen.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.