fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Nyt trænerteam på plads i Randers

Det er i lang tid blevet diskuteret om Randers Cimbria har det rette trænerteam der skal føre dem til større resultater. Og nu har kronjyderne lavet ændringer i trænerteamet.

Randers Cimbria - Per Wied

 

Pressemeddelelse: Randers Cimbria udnævner Thomas Quaade til træner i coachteamet sammen med Head coach Morten Hansen og Sports – og teamkoordinator Tonny Mattern. Han efterfølger Tat Tucker.

Tat Tucker har været ansat i Randers Cimbria gennem de seneste år og har i løbet af de seneste 2½ år, sammen med Morten Hansen, været involveret i klubbens omfattende restruktureringsprogram.

Det arbejdes nu på at få Tat Tucker tilknyttet en stilling som ungdomskonsulent i Randers Cimbrias amatør afdeling. Afdelingen har ambition om at mangedoble antallet af ungdomshold og forstærke indsatsen samt kvaliteten af ungdomstræningen markant, noget de håber Tat Tucker ønsker at hjælpe dem med.

– I forlængelse af de nyligt gennemførte tiltag omkring holdet, er det nu det rette tidspunkt at foretage denne ændring. Randers Cimbria går nu ind i en ny fase, hvor vi ønsker at realisere vores målsætning, og jeg er overbevist om, at Thomas Quaade har den rette erfaring til, sammen med Morten Hansen, at lede holdet fremadrettet. Omstruktureringsprogrammet vil gøre Randers Cimbria mere konkurrencedygtig, og vi takker Tat Tucker for hans samarbejde gennem de seneste år, siger adm. Direktør for Randers Cimbria PRO ApS, Katja Gaard Jønsson.

Læs også: Bakken Bears tromler videre i Europa

Den nye mand i trænerteamet kommer med stor trænererfaring som tidligere ungdomslandsholdstræner, assisterende træner for herrelandsholdet og headcoach for henholdsvis Aabyhøj og Aalborg Vikings.

– Det glæder mig at skulle arbejde for Randers Cimbria PRO, og jeg ser frem til at komme i gang med at træne holdet og møde spillerne – det virker som en utroligt talentfuld trup med en god kombination af spillere der har et meget højt niveau og unge talenter siger den nyudnævnte træner for Randers Cimbria PRO ApS, Thomas Quaade.

Det er første gang, at både Thomas Quaade og Morten Hansen skal indgå i et trænerteam sammen, ”Det bliver spændende at samarbejde med Morten Hansen og jeg tror, at vi med hver vores stærke sider kan blive en ”farlig” coach duo i basketligaen”. Morten Hansen supplerer om det nye medlem af trænerteamet:

– Thomas’ mangeårige erfaring som ligatræner og træner for diverse landshold samt stærke taktiske tilgang til spillet, giver os mulighed for hurtigere at implementere de elementer, vi mener, er nødvendige for at få succes og så giver det yderlige mulighed for at sætte fokus på udviklingen af vores talenter, som tidligere i Thomas` karriere har været et af hans fokuspunkter.

Grundet allerede planlagt familieferie tiltræder Thomas Quaade først d.26/11 og i den mellemliggende periode står Morten Hansen og Tonny Mattern for alle træningssamlinger og kampafviklingen.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

BK Amager må undvære Tomas Bjarkason, som skal opereres i knæet og først er tilbage i det nye år, mens sæsonen er slut for...