fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Nyt smalt nederlag: Værløse fightede flot, men tabte i Randers

Værløse Blue Hawks var lige ved at snuppe sejren, da de torsdag mødte Randers Cimbria på udebane, men kronjyderne viste klassen i anden halvleg og sejrede med cifrene 91-84.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Værløse Blue Hawks har blot spillet to kampe i Playoff A, men de har allerede nu vist, at de hører hjemme i det sjovere af de to Basketliga-slutspil.

Først tabte de med nød og næppe til Svendborg Rabbits, og torsdag aften var de igen en stor mundfuld, da de mødte Randers Cimbria på udebane.

De var faktisk så stor en mundfuld, at de førte gennem størstedelen af kampen.

I pausen var Blue Hawks foran med 42-48, og halvvejs inde i tredje periode fik de udbygget føringen til ni point, 46-55, hvilket var kampens største føring.

Værløse var i stor dele af kampen det bedste hold, men en flot anden halvleg af Randers betød, at Værløse igen måtte se sig besejret trods en flot præstation.

Da kampuret viste, at der var under tre minutter tilbage, var stillingen 80-81 i Værløses favør, men Randers gik derefter på et 9-0 run, der afgjorde kampen.

Kampens topscorer var Randers´ Josh Fortune og Værløses Balsa Veljic hver med 18 point. Randers´ Steven Green flirtede med en Triple-Double med 12 point, ti rebounds og seks assists.

Værløses 19-årige stjerneskud Frederik Jellum, der har gang i sin debutsæson i Basketligaen, sluttede med 14 point og syv rebounds.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.