fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Ny sejr: Bears Academy er ved at blive Copenhagen´s onde ånd

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med 75-66.

Foto: FN Sportsfoto

Søndag eftermiddag blev der spillet tre kampe i Basketligaen.

Første kamp fandt sted i Vejlby-Risskov Hallen i Aarhus, hvor Bears Academy tog imod BC Copenhagen. Aarhusianerne leverede en solid præstation og sejrede for fjerde gang i sæsonen. Academy sejrede med cifrene 75-66, men halvvejs inde i fjerde periode lå det i kortene, at sejren ville ende hos BC Copenhagen.

Søndagens kamp var holdenes ottende møde siden 2019, og i de kampe er det blot blevet til en enkelt sejr til Nørrebroholdet, der efterhånden har svært ved at trække sig sejrrigt ud af et møde med Bears Academy.

Bevares, hovedstadsholdet – såvel som Bears Academy – er også stærkt udfordret, når det kommer til sidste sæsons top fem, men netop Academy er et hold, som BC Copenhagen forventes at kæmpe om sjettepladsen i Basketligaen med.

Copenhagen fejlede, da det gjaldt

Bears Academy´s fjerde sejr i sæsonen kom i hus efter en spændende kamp, der hele vejen igennem var tæt. I pausen var Bears foran med 45-38, men Copenhagen kom stærk tilbage i tredje periode og var derfor foran med 55-56 inden, der skulle tages hul på en spændende fjerde periode.

Københavnerne startede fjerde periode lige efter bogen. Efter fire minutters spil af periode var Copenhagen kommet foran med seks point, 60-66, men derfra gik det fuldstændigt i stå hos Copenhagen. Og med ´i stå´ så menes der ikke, at der var langt mellem scoringer.

I løbet af de resterende seks minutter af kampen fik BC Copenhagen ikke en eneste gang nettet til at blafre. Det gjorde Bears Academy til gengæld. Holdet gik helt præcist på et 15-0 run, der afgjorde kampen.

Bears Academy sejrede med 75-66.

Topscorer var Bears´ Keane Thomann, Marcus Vinther og Copenhagen´s Durell Vinson alle med 14 point.

Durell Vinson endte i vanlig vis med en Doubledouble med 17 rebounds.

Bjørnenes Marius Sørensen var tæt på en Tripledouble med 12 point, 13 rebounds og otte assists.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Basketligaen

Søndag kunne Horsens IC præsentere deres nye guard på deres Facebookside. Den 24-årige guard, Christian Keeling, kommer til Horsens efter en enkelt kamp i...

Basketligaen

Horsens IC snuppede endnu en sejr i denne sæson. Denne gang besejrede de Værløse, som nu kan vende tilbage til sjælland uden point. Kampen...