Næstved ansætter amerikansk cheftræner

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Amerikanske Andy Hipsher er ny cheftræner i Team FOG Næstved, efter holdet tidligere på sæsonen stoppede samarbejdet med Arnel Dedic. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Andy Hipsher har mange års erfaring som assistent- og cheftræner fra blandt andet college og den tyske Pro A.

Den amerikanske træner ser frem til at starte i Næstved.

“Efter at jeg har talt med ledelsen var jeg meget positiv over tilgangen til forretningen, holdet og de tanker der var. Det er vigtigt for mig, at jeg tror på, at der er stærkt samarbejde mellem ledelse og træner, og det føler jeg mig overbevist om. Jeg tror på, at der er tale om et godt fit mellem det holdet vil og det som jeg ønsker. Jeg er begejstret over at komme til Næstved, og glæder mig til at levere et produkt på banen som fansene ikke alene kun synes er underholdende, men også et produkt som de kan være stolte af,” siger Andy Hipsher til Næstveds hjemmeside.

Næstveds direktør, Andreas Larsen, tror også på, at Hipsher bliver en succes.

“Vi har brugt ret lang tid på at drøfte den proces som Team FOG Næstved er i nu, hvad vores plan er, hvad vi ønsker der skal ske med holdet og truppen. Andy Hipsher har ud fra et bredt felt givet os et virkelig stærkt indtryk, og jeg er sikker på, at han kommer til at arbejde benhårdt for at få succes,” fortæller han til klubbens hjemmeside.

Aftalen mellem Næstved og Hipsher gælder for de næste to sæsoner.

Se andre spændende artikler