fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mickey Dennis – Troede ikke jeg ville spille så mange år i Danmark

Mickey Dennis og SISU leverede i deres sidste kamp et sandt drama, da Randers Cimbria var på besøg. Men kampen vil dog nok blive husket for noget helt andet, end selve dramatikken og resultatet.

Mickey Dennis - SISU - Mikkel Thomasen

En utrolig spændende kamp hvor Randers Cimbria lavede et kæmpe comeback i anden halvleg imod SISU, der nærmest havde vundet kampen, endte i OT, og med en sejr til SISU, efter at de havde været foran med hele 59-37 ved halvleg. Udover kampen og resultatet, var der dog især en spiller der kom i fokus.

Men sine 2 først point i starten af kampen blev SISU`s Mickey Dennis nemlig den mest scorende spiller i Basketligaen igennem tiderne. Mickey Dennis har nu i sine 227 kampe i Basketligaen scoret ikke mindre end 4.184 point og overgår derved Peter Johansens gamle rekord. Hovedpersonen selv, vidste dog intet om det.

– Nej, jeg vidste overhovedet intet om rekorden før kampen, indtil nogle andre fortalte mig det.

– Det var en stor sejr for mig og for holdet, og med hensyn til scoringsrekorden har jeg ikke tænkt over det så meget. Men selvfølgeligt føles det godt. Det handler dog mere om at vise noget konsistens i ens spil i en række år, end rekorder.

Læs også: Bogdan Bogdanovic klarede CSKA på egen hånd

Mickey Dennis fortæller desuden at, da han i sin tid ankom til Danmark, på ingen måde regnede med at ville blive her i så mange år/sæsoner. Han er dog alligevel utrolig glad for, hvordan det hele nu endte, men savner dog alligevel at vinde et mesterskab.

– Nej jeg troede aldrig jeg ville spille så mange år i Danmark. Men jeg er så glad for hvordan det hele endte, på trods af at jeg stadig ikke har vundet et mesterskab. Med hensyn til scoringsrekorden var det aldrig et af mine mål. Det eneste jeg nogensinde har gået efter er at få mit hold til at vinde.

Som nævnt har Mickey Dennis nu overtaget Peter Johansens rekord. Peter Johansen har scoret 4.160 point i 263 kampe. De to tidligere holdkammarater har dog ikke haft kontakt omkring rekorden, men det kunne muligvis være Mickey Dennis vil give ”PJ” et lille kald.

– Naah, jeg ikke rigtig ringet til Pete, men det kan godt være jeg lige giver ham et kald nu, afslutter Mickey Dennis med at fortælle med et smil på læben.

Kampen endte 106-103 til SISU, hvor Mickey Dennis fik 25 point, 8 rebounds, 8 assist og 3 steals.

(Foto: James Hjertholm)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Basketligaen

Der kom vigtige point i hus, da Svendborg Rabbits besejrede Værløse Blue Hawks med 88-83 i Kaninhulen i Svendborg.

Basketligaen

I et større interview med Sjællandske Nyheder har Holbæk-Stenhus´ cheftræner Matias Camino ytret sin utilfredshed om, at flere danske spillere og talenter får for...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har været sæsonens mest interessante historie i Basketligaen. Ikke nok med at de kvalificerede sig til Playoff A, har de formået...

Basketligaen

Med en sejr mod Værløse Blue Hawks lægger Randers Cimbria pres på Svendborg Rabbits, der fredag skal møde Horsens IC. Randers besejrede torsdag aften...

Basketligaen

Hal 1 bliver byttet ud med Arena Næstved. Det skriver klubben på deres Facebookside.

Basketligaen

I kampen om tredjepladsen blev det Team FOG Næstved, der kunne trække sig sejrrigt fra opgøret. De vandt opgøret med 92-102 over Svendborg Rabbits,...

Bakken Bears

Bakken Bears overtog lørdag førstepladsen i Basketligaen, da de besejrede ærkerivalerne Horsens IC med 83-66.