fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mickey Dennis forlader SISU til fordel for cheftræner job

Mickey Dennis forlader SISU denne sommer til fordel for et bedre tilbud som cheftræner i en første divisions klub i Danmark.

Mickey Dennis - SISU - Hørsholm 79ers - James Hjertholm

Stevnsgade Basketball kan med stor glæde præsentere Mickey Dennis som ny head coach for klubbens bedste herrehold, skriver klubben i en pressemeddelelse onsdag aften.

Mickey har været i Danmark i snart 10 år, hvor det som spiller er blevet til fire sæsoner i Næstved og fem i SISU. Han har i 10 år været en af de absolut største profiler i dansk basketball. Mickey Dennis er samtidig den mest scorende spiller nogensinde i Basketligaen – en rekord han satte i januar 2014, hvor han i 227 kampe havde scoret 4.184 point. Nu fortsætter karrieren altså i Stevnsgade.

Mickey Dennis vil udover trænerrollen også få tildelt spillerlicens i første divisionen. Altså betyder det at den 36-årige rutinerede herre stadig kan fortsætte med at spille basketball, men med cheftræner posten som første prioritet.

– Der har været adskillige meget kompetente og erfarne trænere, som har vist interesse for at blive en del af Stevnsgades herreprojekt og det var da også i sidste ende bestyrelsen, der tog den endelige beslutning blandt flere kandidater om ansættelse af Mickey Dennis.

– Vi føler at Mickeys profil, energi, personlighed og erfaring som spiller netop passer på en Nørrebroklub som Stevnsgade Basketball, skriver klubben om skiftet på deres hjemmeside.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Planer om at udfordre eliten

Skiftet kommer som et udfald af at sidste sæsons succesrige coach Alain Attallah ikke følte, at han kunne fortsætte efter skuffelsen om at Stevnsgade ikke kunne rykke op i Basketligaen. Han mente ikke at han havde den fornødne motivation og energi for at starte forfra endnu engang, og derfor var Stevnsgade nødsaget til at skifte træner. Men med skifter kommer også nye og langt større ambitioner for klubben.

Læs også: Horsens IC henter første forstærkning, og siger farvel og tak til Thomann

Klubben har nemlig allerede fået positive nyheder fra politikerne i Kultur- og Fritidsudvalget til at der skal ske en opgradering af Hal 3 i Nørrebrohallen, hvilket medfører flere tilskuerpladser, ny TV-balkon, lys, lydanlæg med meget mere. Dette betyder samtidigt at holdet meget snart kan være klar til at kunne spille i den bedste danske række. Det var netop disse mangler der gjorde at klubben ikke kunne rykke op til den bedste danske række denne sommer.

Stevnsgade har samtidigt etableret et udvalg der skal arbejde målrettet med at etablere en dygtigt trup af spillere, og skabe det økonomiske fundament til at kunne spille i Basketligaen til næste år, hvis klubben formår at få en ligeså god sæson som i år. Ambitionen er derfor klar og tydeligt, Stevnsgade ønsker at udfordre provinsholdende i den bedste danske række, og skabe et rigtigt Københavnerhold.

(Foto: James Hjertholm)

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.