fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mathias Bak returnerer til Basketligaen

Den 23-årige forward vender efter en kort periode i første division tilbage til Basketligaen.

Den tidligere Team FOG Næstved-spiller fandt kort tid inden sæsonstart ud af, at tiden i Næstved var ovre. Han er bosiddende i København, og det tog for meget tid med transport og træning i forhold til spilletiden.

Derfor søgte han nye græsgange for at genfinde spilleglæden, og trods tilbud fra flere basketligaklubber, så endte Mathias Bak med at tage turen ned i første division for at spille for Falcon, der udover ham blandt andet tæller de tidligere ligaspillere Christian Benzon, Anders Haas, Mikael Vincents og Alonzo Brooks.

Nu har forwarden dog igen fået blod på tanden for at spille i ligaen. Han skifter således Falcon ud med Værløse, der holder til i Pro B-rækken.

I Værløse kommer han til at spille sammen med en anden tidligere Næstvedspiller, den unge forward Philip Kold, der kom til Værløse i sommers.

Udover Mathias Bak skifter også Alexander Malling Andersen fra Falcon til Værløse. Der er søgt licens på begge spillere, der bør klar til at spille, når Værløse tager imod Horsens i midten af januar.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var lagt op til en yderst spændende kamp i Nørrebrohallen lørdag eftermiddag, da theView Copenhagen tog imod Bears Academy. Det stod hurtigt klart,...

Basketligaen

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt...

Basketligaen

Gage Davis, der i sidste sæson spillede for Horsens IC, har fundet sig en ny arbejdsgiver i Italien. Amerikaneren har skrevet under med Pistoia,...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks revancherede sig, da de torsdag aften fik besøg af BMS Herlev. Hawks vandt med 103-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved havde indtil i dag to ledige pladser på deres holdkort, men den ene af de pladser er nu blevet besat. Næstved...

Basketligaen

Miki Novovic, der gennem to sæsoner var på kontrakt hos Team FOG Næstved, skifter til Horsens IC.