fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Malthe Bjerregaard fortsætter i Bears Academy – og bliver ny anfører

Malthe Bjerregaard har forlænget sin aftale med Bears Academy, der samtidig har besluttet at gøre ham til holdets anfører i den kommende sæson.

Foto: championsleague.basketball

20-årige Malthe Bjerregaard debuterede i Basketligaen i sæson 2020/21 for Bears Academy, og siden da er det blevet over til 60 kampe i Basketligaen.

Det antal står til at blive endnu højere.

Torsdag kan Bears Academy nemlig offentliggøre på Facebook, at Malthe Bjerregaard er klar til endnu en sæson i Bears Academy-trøjen.

Og den kommende sæson hos Academy bliver med øget ansvar for den 20-årige guard. Bears Academy skriver nemlig, at Bjerregaard i den kommende skal være holdets anfører, hvilket vidner om hvilken betydning, Bjerregaard har for det unge aarhusianske mandskab.

Den nye Academy-anfører snittede 5,2 point, 2,4 rebounds og to assists per kamp for Academy i sidste sæson. Derudover blev det også til seks kampe for Bakken Bears i Basketligaen i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.