fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Malthe Bjerregaard fortsætter i Bears Academy – og bliver ny anfører

Malthe Bjerregaard har forlænget sin aftale med Bears Academy, der samtidig har besluttet at gøre ham til holdets anfører i den kommende sæson.

Foto: championsleague.basketball

20-årige Malthe Bjerregaard debuterede i Basketligaen i sæson 2020/21 for Bears Academy, og siden da er det blevet over til 60 kampe i Basketligaen.

Det antal står til at blive endnu højere.

Torsdag kan Bears Academy nemlig offentliggøre på Facebook, at Malthe Bjerregaard er klar til endnu en sæson i Bears Academy-trøjen.

Og den kommende sæson hos Academy bliver med øget ansvar for den 20-årige guard. Bears Academy skriver nemlig, at Bjerregaard i den kommende skal være holdets anfører, hvilket vidner om hvilken betydning, Bjerregaard har for det unge aarhusianske mandskab.

Den nye Academy-anfører snittede 5,2 point, 2,4 rebounds og to assists per kamp for Academy i sidste sæson. Derudover blev det også til seks kampe for Bakken Bears i Basketligaen i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at...

Bakken Bears

Bakken Bears begrænsede Landstede Hammers til lave 56 point, men alligevel måtte de gå tomhændet fra tirsdagens European North Basketball League-brag.