fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Mads Olesen: – Få plays gør, at vi ikke er 3-2 istedet for 0-5

Lørdagskampen i Aalborg Stadionhal blev en intens affære og kampen mellem Aalborg Vikings og Værløse BBK måtte ud i overtid for at finde en vinder. Værløse BBK trak det længste strå og vandt et tæt opgør med resultatet 77-83. Dermed har vikingerne nu tabt 5 kampe i streg siden sæsonstart, imens Værløse fik deres første to point og sejr i denne sæson.

Fullcourt fik en snak med Mads Olesen efter kampen  og en kommentar på hvad det er der går galt for de nordjyske vikinger.

Det er meget simpelt: Vi rammer ikke noget, hverken i feltet eller fra 3’eren. Vi misser vel 5-6 helt blanke layups, og mange flere end det, vi normalt rammer. Samtidig skyder vi for mange 3ere, og også her rammer vi intet.

De mange missede skud, også fra Værløses side, giver mange rebounds, og når man taber reboundkampen 60-39 er det et mirakkel, at man er med i kampen. Forsvarsmæssigt spiller vi faktisk den bedste kamp i år, selv om der stadig er nedbrud.

Efter de fem nederlag i streg er der dog kun en ting der piner Mads Olesen.

Missede muligheder. Det er så få plays der gør, at vi ikke er 3-2 i stedet for at være 0-5.

På trods af den meget dårlige start på sæsonen, frygter Mads dog ikke for sæsonen afslutter han med at fortælle til Fullcourt.

Mit job er at få holdet til at spille så godt som muligt i den enkelte kamp. Sidste år viste at tingene meget hurtigt kan ændre sig.

Klik her for at se stats fra kampen.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...