fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Lukas Varga har fundet nyt job

Lukas Varga har landet et nyt cheftrænerjob. Fremover skal den tidligere Horsens IC-træner være i spidsen for BK Iskra Svit i Slovakiet.

Foto: MJ Horsens

Lukas Varga, der i februar blev afskediget af Horsens IC efter 2 1/2 år som cheftræner for De Gule, har fundet sig et nyt job.

38-årige Varga, der inden trænergerningen i Horsens var i spidsen for Svendborg Rabbits, skal fremover være cheftræner for BK Iskra Svit, der spiller i den bedste slovakiske række.

Det har den slovakiske klub offentliggjort på deres hjemmeside.

Gennem næsten 20 år har Lukas Varga boet i udlandet, først som professionel basketballspiller, blandt andet for Horsens IC, og siden 2015 har han jagtet en trænerkarriere.

Men nu vender han hjem til et trænerjob i hjemlandet Slovakiet hos BK Iskra Svit, som han desuden har en fortid hos som spiller tilbage i 2004/05-sæsonen.

Efter fyringen i Østjylland tilbragte Varga den resterende del af sæsonen som assistenttræner i estiske Avis Utilitas Rapla, også kendt som Rapla KK, hvor han arbejde sammen med Arnel Dedic, som han har en fælles fortid i Horsens IC med.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.

Basketligaen

Oscar Quackenbush og BK Amager fortsætter samarbejdet. Dermed går Quackenbush ind til sin sjette sæson i Basketligaen som Amager-spiller.

Basketligaen

Bears Academy holder på 19-årige William Bloch, der i den kommende sæson kan se frem til en større rolle på holdet.