fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Lindberg forlænger med Bakken

Christian Lindberg og Bakken Bears er nået til enighed om en aftale næste sæson. Den snart 30-årige Lindberg kom til Bakken Bears sidste sæson og kunne dermed vinde sin første DM-titel. Lindberg har tidligere spillet for både Horsens IC, Svendborg Rabbits og på college i USA.

Christian bidrager til hver evig eneste træning med hårdt arbejde og er en spiller, der altid bidrager med en masse energi, når han kommer på banen. Samtidig er Christian udenfor banen en fantastisk fyr, der har været et positivt løft for truppen, siger sportsdirektør Michael Piloz på klubbens hjemmeside.

Længst med forberedelserne
Bears-truppen er for alvor begyndt at tage form, og man kan roligt konkludere, at mestrene p.t. er det hold i ligaen, der er længst med forberedelserne til næste sæson. Senest har holdet forlænget med blandt andre Andreas Jakobsen, Chris Christoffersen, Morten Sahlertz og fået tilgang er amerikanske Kenny Barker fra den anden bedste tyske liga. Den 195 cm høje Lindberg, som sammen med Thomas Lærke er seneste opdatering af holdet, er også godt tilfreds med forlængelsen og ser frem til forberedelserne op til den kommende sæson i samarbejde med holdets nye finske træner.

Jeg glæder mig til at tage endnu et år i Bears efter en fantastisk og lærerig sæson, hvor vi vandt the double. Det bliver en fed udfordring både personligt og som hold, og jeg glæder mig til at komme igang med forberedelserne sammen med Ville og resten af holdet.’

Den 195 cm høje forward spillede 46 kampe i sæsonen 2012/13 og scorede 5,0 point pr. kamp i gennemsnit.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne