fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Ligaens førerhold slår Aalborg Vikings i sidste minut

Aalborg Vikings var ved at levere endnu en sensation på hjemmebane, men sejren blev på kun et minut snuppet fra dem af Randers Cimbria.

Chris Nielsen Randers Cimbria - Mikkel Thomasen

Pressemeddelelse: Med et minut var Aalborg Vikings i gang med at fuldføre den anden sensation på 10 dage. I forrige uge slog Aalborg Basketligaens daværende førerhold Svendborg Rabbits på udebane, og lørdag var det nye førerhold Randers Cimbria ved at lide nederlag i Aalborg.

Med 57 sekunder igen af kampen bragte Vikings sig foran 93-91, og fik bolden igen efter en usportslig fejl til Randers. Med alle chancer for at lukke kampen, fik Vikings imidlertid smidt bolden væk, og efter et flot gennemspillet angreb fik Randers’ Mike Nielsen sat tre point i kurven med 24 sekunder igen.

Vikings gik så efter et skud til ligaens topscorer Joey Haywood, men en dum misforståelse førte til endnu en turnover. Haywood stod med bolden i mere end fem sekunder, mens han lod tiden tælle ned, hvilket er ulovligt, og Randers fik bolden igen. Haywood forklarede efter kampen, at i Nordamerika tæller dommeren med hænderne foran kroppen, mens det ikke er tilfældet i Europa.

Vikings fejlede nu Chris Nielsen, der fra straffelinjen bragte Randers foran 93-96. Vikings tog en timeout, og på indspillet forsøger man at finde Joey Haywood. Haywood ramler sammen med Randers’ Chris Nielsen, som falder, og får revet Haywood med ned. I faldet mister Haywood bolden, og Randers får den igen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Igen fejler Vikings, og da Chris Nielsen rammer et af to straffekast er kampen lukket, og Randers slipper afsted med en 93-97 sejr.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.