fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Ligaens førerhold slår Aalborg Vikings i sidste minut

Aalborg Vikings var ved at levere endnu en sensation på hjemmebane, men sejren blev på kun et minut snuppet fra dem af Randers Cimbria.

Chris Nielsen Randers Cimbria - Mikkel Thomasen

Pressemeddelelse: Med et minut var Aalborg Vikings i gang med at fuldføre den anden sensation på 10 dage. I forrige uge slog Aalborg Basketligaens daværende førerhold Svendborg Rabbits på udebane, og lørdag var det nye førerhold Randers Cimbria ved at lide nederlag i Aalborg.

Med 57 sekunder igen af kampen bragte Vikings sig foran 93-91, og fik bolden igen efter en usportslig fejl til Randers. Med alle chancer for at lukke kampen, fik Vikings imidlertid smidt bolden væk, og efter et flot gennemspillet angreb fik Randers’ Mike Nielsen sat tre point i kurven med 24 sekunder igen.

Vikings gik så efter et skud til ligaens topscorer Joey Haywood, men en dum misforståelse førte til endnu en turnover. Haywood stod med bolden i mere end fem sekunder, mens han lod tiden tælle ned, hvilket er ulovligt, og Randers fik bolden igen. Haywood forklarede efter kampen, at i Nordamerika tæller dommeren med hænderne foran kroppen, mens det ikke er tilfældet i Europa.

Vikings fejlede nu Chris Nielsen, der fra straffelinjen bragte Randers foran 93-96. Vikings tog en timeout, og på indspillet forsøger man at finde Joey Haywood. Haywood ramler sammen med Randers’ Chris Nielsen, som falder, og får revet Haywood med ned. I faldet mister Haywood bolden, og Randers får den igen.

Igen fejler Vikings, og da Chris Nielsen rammer et af to straffekast er kampen lukket, og Randers slipper afsted med en 93-97 sejr.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...