fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Kore White erstatter Fox i Randers Cimbria

Pressemeddelelse: Randers Cimbria har indgået aftale med den 23 årige amerikaner Kore White. Kore White der sidste sæson spillede hos University of South Florida, stammer fra Fort Lauderdale i Florida men har også Jamaicanske rødder. Han spillede sine to første år på universitetet hos Florida Atlantic University.

Amerikaneren der måler 203 cm. og vejer godt 105 kg. var faktisk allerede før sæsonen i søgelyset hos Randers Cimbria, men på det tidspunkt kunne en aftale ikke lukkes. Derfor var det også positivt, at den nu kunne hives hjem og at Kore White kan rejse så hurtigt.

Sports- og teamkoordinator Tonny Mattern, nævner Kore White som den manglende brik i truppen; ”Kore’s atletiske evner og hans fysiske styrke vil uden tvivl give os en force som vi mangler. Med hans niveau og størrelse, så vil det give mulighed for at variere mere i kombinationerne på banen og vil give Bonell Colas flere pauser”.

Læs også: Mathias Glahn – Vi viser vi godt kan spille mod de gode hold i år

Også Head Coach Morten Hansen nævner Kore Whites størrelse og baggrund som en væsentlig styrkelse af holdet; ”Kore kommer med fra en såkaldt Division 1 skole og har spillet på et højt niveau i USA. Han vil give os en masse energi og fysik på banen”.

Kore White selv siger om sin fremtid hos Randers Cimbria; ”I am looking forward to add to what the team is missing. Getting off to a great start is important but I will be giving the team the extra energy it will need when times get tough. With size, athletism, all around skill and team building spirit. I hope that I am the right piece to the puzzle”.

Kore White ankommer allerede til Randers på torsdag og derefter venter der en ca. 30 dages sagsbehandling hos Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering før han kan spille for Randers Cimbria.

Kore White – Highlights

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...