fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Kazembe Abif skifter til finsk basket

Kazembe Abif er et overstået kapitel hos Team FOG Næstved. Han skifter til finsk topklub.

En af Team FOG Næstveds absolutte profiler i den forgangne sæson, Kazembe Abif, meddelte tidligt i pre-season op til den nye sæson, at han kun var at finde i Næstved i den ene sæson. Nu har han fundet sig en ny klub. Hans kommende arbejdsgiver bliver de finske mestre Karhu Basket.

Karhu Basket endte egentlig sæsonen på andenpladsen i grundspillet, men slog førsteseedede Salon Vilpas 4-2 i finalen. Fra netop Salon Vilpas kommer den nye Bakken Bears-spiller, Tobin Carberry.

Kazembe Abif spillede 30 kampe for Team FOG Næstved i den netop overståede sæson, hvor han snittede 16,6 point, 6,6 rebound, 1,5 assist og et steal. Han og Næstved-holdet var tæt på at spille sig i finaleserien for første gang nogensinde, men Bakken Bears vendte et truende 0-2 nederlag til en samlet 3-2 sejr.

Karhu Basket skal qua deres mesterskab spille Champions League i den kommende sæson. Her skal de i første kvalifikationsrunde møde rumænske CSM Oradea.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der var drama til det sidste i Skovlunde hallen, da BMS Herlev besejrede Holbæk-Stenhus i første runde i Playoff B. Efter en kamp med...

Basketligaen

Svendborg Rabbits profilen, Jacob Enevold Jensen, indstiller sin professionelle basketballkarriere med øjeblikkelig virkning. Han har spillet på sydfyn siden august 2017.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...