fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Kamp 2 i semifinalerne

5. Randers Cimbria (0) vs. 1. Svendborg Rabbits (1)

Det tog noget tid for Randers Cimbria at komme igang i kamp 1, og var hurtigt bagud med “double figures”. Vi ved alle at Randers Cimbria kan score mange point på kort tid, men hvis de skal slå Svendborg Rabbits, skal kampen også være tæt i første periode. En anden faktor der skal forbedres for Randers er Bonell Colas’ spil. Colas kom ikke igang med sit normale spil, men Svendborg er nok også det hold der matcher Bonell bedst. Greg Washington har vist højt niveau i flere kampe i sæsonen, og i første kamp var han fantastisk. Fem blocks blev det til, og størstedelen af dem var på Bonell Colas. Washington skal spille en lignende kamp i aften, da det vil forøge Svendborgs chancer for at vinde.

Svendborgs boldomgang er bedre end alle andre hold i ligaen. Vi hørte i pausen at Craig Pedersen skældte sine spillere ud, da de ikke kom mod bolden når bolden skulle svinges rundt. Randers er et hold der går efter at stjæle bolden på nærmest hver eneste outside-aflevering, og det skal Svendborg have udnyttet i aftenens kamp.

Jeg tror denne kamp bliver rigtig tæt, og jeg forventer at Bonell Colas hæver sit niveau til aftenens kamp. Match-up’en med Greg Washington er den mest udslagsgivende i serien. Inden serien spåede jeg at semifinalerne ville ende med 3-1 til Svendborg, og jeg tror at hvis Randers vinder en kamp i serien, bliver det aftenens kamp på hjemmebanen i Randers.

Randers +3

Annonce. Scroll for at læse videre.

3. Horsens IC (0) vs. 2. Bakken Bears (1)

Kamp 1 i serien endte med en smal sejr til Bakken Bears, i en kamp hvor holdet var godt skydende fra 3-pts. linien, ikke noget der ellers kendetegner bjørnene. Udover skuddene udefra, var holdet også forholdsvis dominerende inside. Marvell Waithe endte med 24 point og 10 rebounds, mens Chris Christoffersen slutter kampen med 11 point og 11 rebounds. Nicolai Iversen endte ligeledes på 11 point og 10 rebounds, og de tre spillere havde flere rebounds end hele Horsensholdet tilsammen. Reboundspillet blev derfor klart vundet af Bakken Bears, og hvis HIC skal have en chance for at vinde i aften, er det den faktor der skal ændres på, og det kan kun gå for langsomt.

En anden ting som Horsens skal forbedre, er skudprocenterne fra 3-pts. linien, hvor holdet kun skød 25 %. En helt tredje ting som skal forbedres, er antallet af straffekast. Mod et hyper-aggressivt hold som Bakken Bears og som spiller ekstremt fysisk, SKAL Horsens IC på straffekastlinien. Helt klart noget som coach Dedic har haft fokus på.

Jeg tror at HIC vinder kampen på hjemmebanen i aften. Bakken Bears rammer dagen med skud udefra i den første kamp, og det tror jeg ikke de kan gøre igen, og slet ikke i Forum Horsens. Til gengæld er HIC bedre på hjemmebanen, og sidst de to hold mødtes dér, vandt Horsens IC.

Horsens IC +5

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne