fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Kameron Williams dominerede i tæt Næstved-sejr

Uha hvor havde man savnet en tætpakket baskethal, og specielt i Næstved, som torsdag aften, atter beviste at de har en af de bedste hjemmebaner i DK. Godt hjulpet på vej af et tændt hjemmepublikum, førte nytilkomne Kameron Williams sit hold til årets første sejr i Basketligaen over Randers Cimbria.

Foto: Robert Piil

Som altid når Team FOG Næstved og Randers Cimbria mødes, så er det garant for en tæt og intens kamp. Og torsdagens kamp mellem de to hold, var bestemt ingen undtagelse.

Gæsterne fra Randers lagde bedst ud i kampen, og vandt første periode 21-25, efter lidt startvanskeligheder for hjemmeholdet. Men værterne kom dog bedre med som anden periode skred frem. De fik derfor lukket hullet til pausen, hvor føringen til gæsterne blot var reduceret til 1 point.

Efter pausen var det Næstved der var i teten det meste af tiden, dog uden rigtig at kunne trække fra. Den lidt sløsede Næstved-defensiv, kunne ikke helt følge trop med den flotte offensiv de præsterede.

Randers spillede nærmest som de gjorde i sidste sæson, med mange flotte individuelle præstationer og plays. Noget som vil give alle hold i ligaen problemer, sæsonen igennem.

til syvende og sidst, var det dog hjemmeholdet, anført af Kameron Williams, der trak det længste strå. Med flere vanvittige skud, var han uden tvivl manden der gjorde forskellen i kampen. Det var dog hans partner in crime, Bubu Palo, der reelt sikrede Næstved sejren, med to sikre straffekast med 2 sekunder igen.

Palo sluttede på 21 point og Williams med hele 31 af slagsen. For Randers var Robert Crawford bedst skydende, med 23 point.

Efter kampen havde hjemvendte Mathias Bak Christensen, kun rosende ord at fortælle om sit comeback i Næstved, til holdets Facebook-side.

“Det var virkelig fedt at være tilbage, det var noget jeg har glædet mig til rigtig længe. Og så slutte den af på den her måde, med en 2-points sejr, det var bare rigtig fedt”.

Også holdets nye head coach, Andy Hipsher var glad for sejren, men fortalte også at der stadig er masser af ting der skal arbejdes på.

“Det er altid svært at starte sæsonen, hvor holdene lige skal se hinanden an. Men overodnet set, så er jeg naturligvis glad for vi fik sejren. Det er sjovere at gå tilbage til videorummet, og se på vores fejl efter en sejr.”

“Jeg er tilfreds med sejren, og flere spillere gjorde det godt, men jeg synes ikke vi var gode defensivt. Men der vil naturligvis altid være nogle fejl her i starten af sæsonen. Offensivt synes jeg vi fik kørt vores plays perfekt, så det kan vi helt sikkert bygge videre på.”

Randers Cimbria skal på en mindst ligeså svær opgave i næste kamp, hvor de møder Bakken Bears. Mens Næstved formentlig får det lidt nemmere, når de skal en tur til Herlev, for at møde BMS Herlev. Begge kampe spilles onsdag den 29. september.

 

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne