fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Jonathan Jeanne står igen klubløs

Jonathan Jeanne´s ophold i Dubai blev et kort et af slagsen, da han i starten af ugen har fået sin kontrakt hos Al Wasl Sports Club revet over.

Foto: Sam's Photos

24-årige Jonathan Jeanne´s ophold i Dubai er slut, inden det for alvor kom i gang. Den langlemmede franskmand har fået revet sin kontrakt med Al Wasl Sports Club i Dubai over. Han er dermed Free Agent.

Det beretter basketballmediet Sportando.basketball. 

Den tidligere Randers Cimbria-profil står derfor uden kontrakt, og ifølge Sportando har den tidligere Fullcourt MVP i Basketligaen atter øjnene rettet mod Europa.

Jeanne nåede aldrig at komme i aktion for Al Wasl Dubai.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits hentede søndag eftermiddag en snæver sejr i Aarhus, hvor de gæstede Bears Academy. Det sydfynske mandskab besejrede det aarhusianske hold med 81-87,...

Basketligaen

Efter første periode kunne det godt ligne, at BK Amager kunne tage deres første sæsonsejr. Men det blev BMS Herlev, der gik ud af...

Basketligaen

Durell Vinson og theView Copenhagen vinder dagens opgør mod Værløse Blue Hawks. Københavnerne vinder 84-79 efter en tæt kamp, hvor det længe lignede, at...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Basketligaen

Siler Schneider har langt om længe fået sin arbejdstilladelse. Amerikaneren får derfor debut i Horsens ICs kamp mod ærkerivalerne Bakken Bears i morgen, torsdag.

Basketligaen

Amerikanske Durell Vinson er atter tilbage i Basketligaen. Vinson har skrevet under på en kontrakt med theView Copenhagen.

Basketligaen

Sæsonens anden udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for november er Randers Cimbrias Reginald Kissoonlal.

Basketligaen

Randers Cimbria har fundet deres erstatning for den langtidskadede Trey Phills. Valget faldt på den 26-årige guard, Brandon Randolph, som spillede for kronjyderne i...