fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Jonas Zohore: “Vi kan slå alle hold”

Jonas Zohore ser frem til pokalturnerings 1/16-finale i Vest, hvor Horsens møder Bakken Bears, og glæder sig til match up’en mod Chris Christoffersen.

I dette års pokalturnering er der allerede i 1/16-finalerne i Vest lagt op til et regulært pokalbrag. Lodtrækningen har beriget basketballdanmark med en gentagelse af sidste års DM-semifinale mellem Horsens IC og Bakken Bears.

Netop sidste års DM-semifinale mellem de to hold, blev i den grad en underholdende affære, da Horsens formåede at presse Bakken ud i en afgørende kamp fem om billetten til DM-finalen. Dengang trak Bakken det længste strå, men Horsens kommer altså ikke til at vente længe på muligheden for en revanche, når de to hold mødes i pokalturneringens spændende ”knald eller fald-setup” allerede i 1/16-finalen.

Horsens’ nyerhvervede center, Jonas Zohore, ser da også frem til kampen mod Bakken:

”De (Bakken Bears red.) er danske mestre og har været i finalen de sidste mange år, så det bliver da helt klart spændende og sjovt at skulle møde dem i første kamp, som er ’vind eller ryg ud’. Så ved man også, hvad man har fra starten. Det ser vi da frem til og ved at det bliver en underholdende og intens kamp.”

Horsens har i denne off season bl.a. sagt farvel til årets spiller sidste sæson, Darko Juckic, samt nummer to, i den afstemning, Skyler Bowlin. To store profiler der altså ikke længere er at finde i Horsens. Horsens har dog formået at hente, hvad der umiddelbart kan ses som gode erstatninger til holdet, heriblandt amerikaneren Calvin Haynes, der tidligere har været tilknyttet Oregon State, og så altså det tidligere NBA-emne, Jonas Zohore.

Zohore mener,  at holdet er kommet styrket ud af off season:

”Vi har fået et forstærket hold sammenlignet med sidste år. Vi har fået nogle nye spillere ind og holdet er helt klart blevet bedre. Vi kan også se på træningerne og under de træningskampe, vi har haft, hvor gode vi kan blive og hvor stærkt et hold vi kan få med tiden. Vi bliver bedre dag for dag. Vi står rigtig godt lige nu og er meget selvsikre.”

Den unge center mener da også at holdet har, hvad der skal til for at få succes i dette års pokalturnering:

”Jeg tror sagtens på, at vi kan slå alle hold(…) Der er stadig en masse endnu vi kan arbejde på og blive bedre til, men vi har helt klart meget selvtillid og tænker meget positivt omkring kampen mod Bakken. Vi kan sagtens spille med og vinde(…) Vi skal have den rette indstilling, når vi går på banen og være fokuserede og holde os til de ting, vi gør bedst. Hvis vi lykkes med det, så ser jeg da store chancer for, at vi sagtens kan slå Bakken.”

En yderst interessant match up i kampen mellem Horsens og Bakken, bliver uden tvivl kampen under kurven mellem sidste års finale mvp Chris Christoffersen og Jonas Zohore. En kampe stortalentet ser som en udfordring for begge parter:

”Jeg har aldrig spillet mod Christoffersen før, så det bliver da meget sjovt og en ny udfordring. Jeg har kun set ham spille, så det bliver nyt for mig og jeg tror også det bliver nyt og sjovt for ham. Jeg ser det som en oplevelse og en udfordring.”

Datoen for kampen mellem Horsens IC og Bakken Bears er endnu ikke fastlagt, men kampene i 1/16-finalerne i Vest skal senest være afviklet 4. oktober.

(Foto: Thomas Frydendal)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...