fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Jonas Zohore – Det betyder meget at kunne vinde over Bakken Bears

Der gik ikke lang tid efter at Hørsholm 79ers slog Svendborg Rabbits, til at vi blev vidner til endnu en overraskende sejr i Basketligaen.

Torsdag aften leverede Horsens IC en sejr over de forsvarende mestre fra Bakken Bears med 84-78 på hjemmebane. En overraskende sejr, da Horsens IC har kæmpet med at finde formen i denne sæson, imens Bakken Bears har været storspillende.

Sejren over Bakken Bears betyder samtidigt at de danske mestre ikke længere er ubesejret i denne sæson, efter ti sejre i streg.

– Det var en dejlig oplevelse og især efter den lange periode uden rigtig at spille kampe, og foran alle vores gode fans som støttede os under kampen!

– Vi spillede med god fokus og som et hold, og vores spil var mere flydende. Og så er vi blevet lidt bedre til rotation i forsvaret, fortæller Jonas Zohore til Fullcourt om kampen.

Læs også: Hørsholm 79ers med overraskende sejr over Svendborg Rabbits

At vinde over Bakken Bears, der spiller så suverænt i denne sæson som de gør, giver et kæmpe selvtillid til holdet fortæller Jonas Zohore, der tror på at holdet kan spille med om finalen i denne sæson.

– Vi har stadig en sidste kamp mod Falcon inden vi går på en kort ferie, men det betyder meget at vinde en så tæt og hård kamp mod landets pt bedste hold. Det giver os et god boost til træninger og mentalt, og ikke mindst troen på vi kan spille med om finalen.

Efter denne overraskelse er alt muligt afslutter Jonas med at fortælle.

– Sagtens alt kan ske i dette spil, men det vil tiden vise, vi tager en kamp af gangen.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears er pokalmestre, efter de i årets pokalfinale udspillede Randers Cimbria med 82-61. Bakken Bears gjorde det onde ved rivalerne fra Randers og...

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.