fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Jonas Bro og Joakim Vallø Nielsen fortsætter hos Copenhagen Wolfpack

27 årige Point Guard Jonas Bro der har spillet hele sin ungdom i Falcon, er klar til at tage endnu en sæson for Copenhagen Wolfpack – Ligeledes fortsætter tidligere ungdomsspiller fra Hvidovre og Falcon, Joakim Vallø Nielsen hos Copenhagen Wolfpack.

Jonas Bro - Falcon - Robert Dines Rash

Pressemeddelese: Efter sine ungdomsår i Falcon tog Jonas en tur til USA på College (Pierce Community College), da han kom hjem blev det til en sæson i 79ers. Efter et halvt år med pause fra Basket vendte Jonas tilbage og var med til at rykke Falcon op i den bedste række Basketligaen.

I sidste sæson var han en af lederne på holdet der var med til at etablere Wolfpack i den bedste række med 12 sejre ud af 30 mulige. Sportschef Tommy Nielsen fortæller om signingen.

– I sidste sæson var vi det eneste Ligahold med en ren Dansk Back Court. Selv om der var udfald undervejs syntes jeg i det store hele at det klædte holdets Danske spillere at få det ansvar. Jeg tror og håber vi vil se vores Danske spillere spille lidt mere frit med den ekstra erfaring i bagagen.

– Jonas er en del af truppens ældste spillere og jeg forventer at han som altid sætter et helhjertet eksempel for holdet.

Læs også: Første store forstærkning på plads hos CPH Wolfpack

Jonas selv fortæller om sit valg og den kommende sæson.

Hvad kan du give til holdet i den kommende sæson?

– Styring og glæde ved spillet. Jeg blev knæopereret i juni sidste år, så min off-season bestod af knæøvelser. I år har kroppen det godt, så jeg har indtil videre kunnet fokusere på at udvikle mit spil, hvilket forhåbentlig giver pote.
Hvor kan vi forvente at holdet forbedrer sig til den kommende sæson?

– Vi har et år i baggagen med masser af gode og dårlige oplevelser. Vi har en bedre ide om, hvad det kræver at vinde kampe i ligaen. Det er utopi at tro vi går fra at være et bundhold til et tophold på en sommer. Men der er kommet styr på mange ting bag facaderne og spillermæssigt tror jeg truppen ender med at være stærkere end sidste år. Vi skal bare bygge videre på det spil, vi i perioder viste mod slutningen af sæsonen og tage nogle erfaringer med – et mentalt og fysisk stærkere hold kan bestemt forventes.

Hvordan ser du holdet til den kommende sæson?

– Vi mangler stadig at få et par rutinerede nøglespillere på plads. Umiddelbart ser vi gode ud. Det bliver vigtigt for os, at vi får to amerikanere, som har niveau.

– De unge spillere på holdet har været til en turnering i Spanien, et par af dem har lige været til NM. De virker meget motiverede og ivrige efter at blive bedre, så nogle stykker af dem skal nok gå ind i år og gøre en god figur.

Er der nogle spillere du forventer dig mere af til den kommende sæson?

– Jeg forventer noget mere af alle på holdet. Ligesom de forhåbentlig også forventer mere af mig. Der er mange af de unge, som udvikler sig uge for uge. Jeg tror som sagt, at en del af dem griber chancen på et tidspunkt i løbet af den kommende sæson.

(Foto: Robert Dines Rasch)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort