fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Javion Blake skifter til Tjekkiet

Tirsdag aften meddelte BMS Herlev Wolfpack, at holdets amerikanske point guard, Javion Blake, nu er fortid i klubben, da han skifter til Tjekkiet.

Tirsdag aften meddelte BMS Herlev Wolfpack, at holdets startende point guard, Javion Blake, skifter til Mmcite Brno i den bedste tjekkiske basketliga.

Javion Blake var sidste sæsonen en af Basketligaens største profler, hvor han over 21 kampe, snittede 18,9 point, 5,7 assists og 4,0 rebounds per kamp. De flotte præstationer gjorde, at han blandt andet af basketball mediet Eurobasket blev kåret som den bedste udenlandske spiller i Basketligaen.

Det er altså en stor profil, Wolfpack tager afsked med, men ifølge Wolfpacks cheftræner, Pascal Safir Colman, er det et bevidst valg, da klubben havde muligheden for at forlænge kontrakten med Javion Blake.

”Vi har taget et valg om at gå med en dansk guard i stedet for og have to udlændige på de store positioner, da vi havde muligheden for at få August (Haas, red.) som afløser. Vi havde egentlig valget om at beholde Javion (Blake, red.), men vi har valgt et andet setup.” Udtaler Colman i et interview med Fullcourt.

På holdets sociale medier takker de Javion Blake for hans indsats:

“Javion skal have stor kredit for hans indsats i Introbasket, Basketcamps, Mentorforløb og generelt at være en god ambassadør for BMS Herlev Wolfpack.”

BMS Herlev Wolfpack indleder Basketliga-sæsonen med deres nye setup d. 8. oktober på hjemmebane i Ballerup Superarena, hvor de tager imod BK Amager. Kampen fløjtes i gang kl. 20:00.

Derudover kan du læse hele Fullcourts sæsonoptakt med fokus på BMS Herlev Wolfpack herunder.

Optakt til sæsonen: BMS Herlev Wolfpack

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den mangeårige HIC-veteran, Vedran Borovcanin, overtager rollen som headcoach for Horsens IC.

Basketligaen

BMS Herlev har onsdag offentliggjort endnu en spiller til næste sæson. BMS Herlev truppen tæller hidtil syv spillere.

Basketligaen

BMS Herlev har været på rov i Alba Basket, hvor de har gaflet den danske ungdomslandsholdsspiller Silas Braikia.

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...