fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Javion Blake skifter til Tjekkiet

Tirsdag aften meddelte BMS Herlev Wolfpack, at holdets amerikanske point guard, Javion Blake, nu er fortid i klubben, da han skifter til Tjekkiet.

Tirsdag aften meddelte BMS Herlev Wolfpack, at holdets startende point guard, Javion Blake, skifter til Mmcite Brno i den bedste tjekkiske basketliga.

Javion Blake var sidste sæsonen en af Basketligaens største profler, hvor han over 21 kampe, snittede 18,9 point, 5,7 assists og 4,0 rebounds per kamp. De flotte præstationer gjorde, at han blandt andet af basketball mediet Eurobasket blev kåret som den bedste udenlandske spiller i Basketligaen.

Det er altså en stor profil, Wolfpack tager afsked med, men ifølge Wolfpacks cheftræner, Pascal Safir Colman, er det et bevidst valg, da klubben havde muligheden for at forlænge kontrakten med Javion Blake.

”Vi har taget et valg om at gå med en dansk guard i stedet for og have to udlændige på de store positioner, da vi havde muligheden for at få August (Haas, red.) som afløser. Vi havde egentlig valget om at beholde Javion (Blake, red.), men vi har valgt et andet setup.” Udtaler Colman i et interview med Fullcourt.

På holdets sociale medier takker de Javion Blake for hans indsats:

“Javion skal have stor kredit for hans indsats i Introbasket, Basketcamps, Mentorforløb og generelt at være en god ambassadør for BMS Herlev Wolfpack.”

BMS Herlev Wolfpack indleder Basketliga-sæsonen med deres nye setup d. 8. oktober på hjemmebane i Ballerup Superarena, hvor de tager imod BK Amager. Kampen fløjtes i gang kl. 20:00.

Derudover kan du læse hele Fullcourts sæsonoptakt med fokus på BMS Herlev Wolfpack herunder.

Optakt til sæsonen: BMS Herlev Wolfpack

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...