fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Jacob Hoffman skifter til Spanien

Jacob Hoffman forlader Basketligaen efter tre sæsoner. Fremover skal den danske guard spille for CBI Elche i Spanien.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Spansk basketball bliver en dansker rigere.

Det danske landsholdsemne Jacob Hoffman skifter nemlig til CBI Elche, der hører hjemme i den fjerdebedste spanske række, Liga EBA.

Det skriver den spanske klub på det sociale medie X.

Hoffman tørnede senest ud for Svendborg Rabbits hos hvem det blev til seks kampe med et snit på 3,7 point og 1,3 rebounds til følge. Hoffman blev hentet til Sydfyn halvvejs inde i sidste sæson.

Før Rabbits spillede den danske guard for BC Copenhagen gennem halvanden sæson, hvor han var en af holdets største profiler. Inden da blev det til en enkelt sæson hos Randers Cimbria.

Den kommende sæson bliver 26-årige Hoffman´s første sæson i udlandet som professionel basketballspiller.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Basketligaen

BC Copenhagen oplyser i et opslag på Facebook, at de har valgt at suspendere den 38-årige amerikaner Durell Vinson.