fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Ingen slinger i valsen for stærke Randers Cimbria

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Der var ingen slinger i valsen, da Randers Cimbria lørdag eftermiddag fik besøg af et sejrshungrende Holbæk-Stenhus-mandskab.

Efter de første ti spillerunder i Basketligaen har Holbæk-Stenhus endnu til gode at smage sejrens sødme. Holbæk-Stenhus tog derfor til Østjylland og Arena Randers i jagten på sæsonens første sejr.

Desværre for Holbæk-Stenhus blev det heller ikke til sejr denne gang. I stedet blev det til en sikker sejr til Randers Cimbria på 96-63.

Kronjyderne kom veloplagte ud til opgøret, som de lynhurtigt fik kontrol over. Anført af stortalentet og sidste sæsons Young Player of the Year, Jonathan Klussmann, udspillede Randers Cimbria sin modstander og var i front fra start til slut.

Efter en overlegen første halvleg var Randers Cimbria foran med 50-32. Randers var komfortabelt i front og havde et stærkt udgangspunkt inden anden halvleg.

Det udgangspunkt blev meget stærkere i tredje periode, som Randrusianerne vandt med 23-7. Inden fjerde periode var stillingen 73-39, og da var kampen afgjort.

Holbæk endte med at vinde fjerde periode med 23-24, hvorfor Randers Cimbria endte med at sejre med cifrene 96-63.

Kampens topscorer var Jonathan Klussmann med 25 point. Klussmann sluttede dertil med seks rebounds og seks assists.

Topscorer for Holbæk blev Gustav Winther med 20 point.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Randers Cimbria er klar til pokalfinalen efter de lørdag slukkede Team FOG Næstveds pokaldrømme, og holdets cheftræner, Jimmy Moore, ser frem til den kommende...

Nyhedsoversigt

Randers Cimbria spillede sig lørdag aften i pokalfinalen, da de vandt på udebane mod Team FOG Næstved med 91-85.

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.