fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hvem bliver årets spiller i Basketligaen?

Foto: Vildmedfoto.dk

Her med 6-7 runder tilbage af årets basketliga, er det ved at være på sin plads at begynde at se nærmere på, hvem der ligger til at kunne blive kåret til årets spiller i ligaen. Det er spillerne selv der bestemmer, så de fleste vil formentlig vurdere ud fra hvor stor indflydelse den givne spiller har på sit hold, og hvor svær han er at håndtere på banen.

Vi har valgt et par stykker ud, og prøvet at regne nogle statistikker ud fra de tidligere års vindere, for at prøve at finde et system i kåringen ud fra statistikkerne. Vores formel er udregnet således: (Effektivitet X 2) + (+/- stat) + vundne kampe = Fullcourt Effektivitet.

6. Drew Maynard – Værløse Basketball Klub

Selvom Drew Maynard snitter 26 point og 9,5 rebounds pr. kamp, og dermed på papiret har de bedste statistikker i ligaen. Så er det på en billig bekostning, i det at han kun har formået at hive 6 sejre i land sammen med Værløse.

Maynard lander på en total Fullcourt-Effektivitet på 44,44.

5. Darryl Partin – SISU Basketball

Endnu engang en mand der har bevist sit værd individuelt. Og ville formentlig være manden, de fleste fans ville pege på. Men faktum er at han ikke har været speciel givende for holdet, han er meget individuel i sine præstationer, og det har virket til tider som om at SISU-holdet, har været lidt splittet pga. det.

Partin lander på en total på 55,94.

4. Ryan White – Copenhagen Wolfpack

Ryan White er i en helt anden ende af tabellen end de to andre. Han har fået ført sit hold frem til mange sejre, samtidig med han har leveret gode personlige præstationer. Alt i alt en præstation der kandidere til en årets spiller præstation, han bliver dog slået stort som det ser ud lige nu.

White lander på 59,95.

3. Will Paul – Svendborg Rabbits

Igen en overall god sæson for Will Paul, han har et godt snit af point og rebounds, samtidig med at han har fået sejre med Svendborg. Han er holdets, vel nok, vigtigste mand pt. Da man har skader på centerpositionen. Alligevel formår Paul at dominere inside, trods det at han hellere vil spille Power Forward.

Will Paul mangler dog stadig lige lidt for at få en topplacering 62,05 ender han på.

2. Vedran Borovcanin – Horsens IC

Vedran Borovcanin har den højeste +/- statistik i ligaen. Samlet set så vinder Horsens HVER kamp med 15,3 point når de har Vedran Borovcanin på banen, det er mildest talt imponerende. Det er i øvrigt dobbelt så meget som sidste års årets spiller, Johnell Smith havde. Alene den grund burde være nok til at nappe titlen. Men han bliver slået af en anden herre, som lige er en tand bedre.

Borovcanin ender på 69,87.

1. SKYLER BOWLIN, Horsens IC

Ja nummer et er vel næppe overraskende Skyler Bowlin, han har haft en helt eminent sæson hele vejen rundt. Han er anføre på sit hold, og udstråler en fantastisk entusiasme overfor sine holdkammerater. Han går forrest når det brænder på, og virker i det hele taget som holdets mand. Samtidig så levere han bare flotte statistikker. Han er sit holds topscorer, og skyder helt vanvittige procenter i år.

Skyler Bowling har en eminent Fullcourt-effektivitet på 71,48. Og fortsætter han disse takter, så slår han også Johnell Smiths tal fra sidste år. Han endte på 77,51 i følge vores regnstykke.

Hvad mener du? Hvem synes du lægger bedst til at blive årets spiller pt? Svar i kommentarfeltet herunder. Kom gerne med en grund til hvorfor du er enig/uenig.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den kronjyske klub har valgt at stoppe samarbejdet med deres træner, Martin Knezevic, der kom til klubben i sommers.

Basketligaen

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne Skyler Flatten har efter en katastrofal start hos PAOK BC fundet ny klub. Fremover skal Flatten tørne ud for et...

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.