fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hvem bliver årets spiller i Basketligaen?

Snakken om årets spiller i basketligaen begynder så småt at herske på vores facebook-side, så derfor vil vi gerne vide hvem i tror på. Vi hjælper jer lidt på vej, ved at vælge fem kandidater.

Vedran Borovcanin – Horsens IC

Har spillet en helt eminent sæson, med et utroligt højt bundniveau. Desværre for ham, spiller han for et hold hvor der er mange om buddet, men alligevel formår han at levere flotte statistikker. 16,6 point, 7,2 rebounds, 3,2 assist, 1,7 steals, effektivitet på 20,3 og +15,2 i +/- statstikken. På negativsiden er der 2 turnovers.

Darko Jukic – Bakken Bears

Når ikke op på samme statlines som i Horsens, da han blev årets spiller. Men han har forbedret sine skudprocenter væsentligt siden. Han skyder nu 63,4% fra 2eren, og 36,1% bag 3eren.

Han snitter 14,4 point, 5,4 rebounds, 3,4 assist og 1,4 steals, og har derudover 1,7 turnovers pr. kamp. Alt dette på blot 26 minutter. Har en lidt højere +/- end Vedran Borovcanin på 15,5.

Caleb Walker – Team FOG Næstved

Spiller lidt færre minutter end sidst han var her, men har som Jukic øget sine procenter betragteligt. Han er gået fra 53% til 64,5% på 2eren, og snitter nu 19,8 point pr. kamp. Derudover 6,2 rebounds, 2,6 assist og 1,6 steals. Har til gengæld 2,4 turnovers pr. kamp. Hans defensive kvaler gør sig dog til udtryk i hans +/- stats, hvor han blot er 2,5 i plus.

Brandon Rozzell – Svendborg Rabbits

Har leveret solidt i gennem hele sæsonen, og har vel næppe været i tvivl om han skulle være indover kampen om årets spiller. Han snitter 25,8 point, 5,4 rebounds, 5,2 assist og 1,8 steals. Men har tilgengæld også 3,5 turnovers, og blot 1,8 i plus i +/- statistikken.

Evan Yates – Hørsholm 79ers

Har ligesom de andre spillet en god sæson med meget få udsving. Kun en enkelt gang er det blevet til under 10 point i sæsonen. Han snitter 19,8 point, 9,3 rebounds, 2 assist og 1,1 steals. Og har 2,7 turnovers og en +/- på blot 0,5 point.

Nu er det op til Jer at vurdere hvem der har fortjent titlen som årets spiller i basketligaen. Stem herunder:

[poll id=”49″]

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.