fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens tog en sikker sejr i første kvartfinalekamp

Stevnsgade Supermen spillede en flot første halvleg, men måtte se sig oppe mod overmagten. Horsens IC vandt sikkert den første kvartfinalekamp.

Horsens IC sikrede sig førstepladsen og hjemmebanefordelen i hele slutspillet med en sejr over Wolfpack i sæsonens sidste kamp. Med førstepladsen fulgte en kvartfinaleserie mod Stevnsgade Supermen.

Stevnsgade sluttede sæsonen med et tæt nederlag til Svendborg Rabbits, som var helt åben det meste af kampen. Supermen endte sæsonen på sidstepladsen med kun to sejre. Derfor er der heller ikke mange, som giver Nørrebroholdet en stor chance mod de mægtige jyder fra Horsens.

Første kamp i serien blev spillet mandag aften i Horsens og til alles forventning blev det til en sejr til hjemmeholdet. Stevnsgade hang fint med i første halvleg, hvor de ramte syv trepointere. Hjemmeholdet kunne alligevel gå til pausen med en 45-34 føring.

Horsens vandt sikkert 97-69. Kevin Larsen blev topscorer med 23 point, mens Vedran Borovcanin scorede 19. Mathias Seilund scorede flest point for gæsterne med 21 point.

Vi ved desværre ikke meget mere om kampen, da vi ikke havde en mand i hallen, og der er ikke kommet statistikker fra kampen op endnu,.

Næste kamp i serien er på fredag kl.19.00 i Nørrebrohallen. Herefter vender holderne tilbage til Horsens til tredje kamp mandag d.26. marts.

Skrevet af

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Devon Thomas har skrevet under med finske Lahti Basketball.

Basketligaen

22-årige Leonardo Carlino har skrevet under på en kontrakt med Horsens IC.

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...