fbpx
Connect with us

Basketligaen

Horsens præsenterer sæsonens første signing

Horsens IC har søndag offentliggjort, at Koch Bar skal tørne ud for dem i den kommende sæson.

Sidste sæsons sølvvindere af Basketligaen har søndag offentliggjort, at de har sikret sig en aftale med den 211 cm høje Koch Bar, som i den forgange sæson tørnede ud for Værløse Blue Hawks. En signing, der må anses som værende yderst interessant, da Bar fik et stort gennembrud i den danske liga, i sidste sæson.

Horsens’ nye center var både den mest scorende og mest reboundene spiller for Værløse i sidste sæson, hvor han snittede flotte 15 point og 10,8 rebounds. Nu tager han så skridtet op på en forholdsvis højere hylde, hvor det bliver spændene, at se om han fortsat kan levere så flotte statistikker i en noget mere højtprofilerede klub. Cheftræner Lukas Varga mener, hvertfald Bar skal ind og have en stor rolle i truppen.

”Vi har fulgt Koch Bar hele sæsonen, og jeg er meget glad for at han bliver en del af den gule gruppe. Jeg forventer Koch kommer til at spille en vigtig rolle i angrebet og samtidig bliver et anker i forsvaret.”

Med tilføjelsen af Bar har Horsens sikret sig en erstatning for Lasse Elbæk, der for nyligt meldte ud, at han indstiller karrieren. Desuden forventes det, at der kommer flere tilføjelser i Horsens truppen i den nærmeste tid, da de har sagt farvel til store profiler som David Efianayi, Charles Callison, Nimrod Hilliard, Gage Davis og senest Horsens-legenden Frederik Rungby.

Her ses lidt højdepunkter fra Koch Bar’s sidste sæson:

 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen